Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Διάκριση Χανιώτη φωτογράφου στην Ινδία

Άλλη μία διάκριση για τον καθηγητή και φωτογράφο Νίκο Μπασιά έρχεται αυτή την φορά από την μακρινή Ινδία, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ο Χανιώτης φωτογράφος και καθηγητής Νίκος Μπασιάς συμμετείχε  στο «Everest International Digital Photography Salon 2016» που διοργάνωσε το «Fotoclub Siliguri» με έδρα την Ινδία.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η διοργάνωση αποτελεί Διεθνή διαγωνισμό, ανοικτό σε φωτογράφους επαγγελματίες και ερασιτέχνες από όλο τον κόσμο, στο πλαίσιο των εγκεκριμένων κανόνων της FIP (Federation of Indian Photography ), PSA (Photographic Society of America), GPU (Global Photographic Union), FIAP (Fédération Internationale de l’Art Photographique) και ICS (The Image Colleague Society).
Συμμετείχε στην κατηγορία «Travel – Ταξίδια» όπου και διακρίθηκε με Διεθνή Ανάρτηση για την φωτογραφία του με τίτλο «Lines_1» που απεικονίζει το Παλιό Λιμάνι των Χανίων.
Η ίδια φωτογραφία είχε τιμηθεί με Διεθνή Ανάρτηση και στον Παγκόσμιο διαγωνισμό «NEW PhOTOVISION 2015, 2nd International Triennal of Photography» που είχε γίνει στο Βελιγράδι, στην Σερβία.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα