Κυριακή, 28 Νοεμβρίου, 2021

Διαγραμμίσεων παράλογα

Πρόσφατα έγιναν νέες διαγραμμίσεις στον δρόμο στην περιοχή της Χαλέπας. Αλλά και αυτή τη φορά στην οδό Προφήτη Ηλία, η διαγράμμιση σταματά στο νούμερο 35 του δρόμου. Δηλαδή, στα μισά της ευθείας που ξεκινά από την πλατεία Ευαγγελίστριας!
Οχι μόνο τώρα αλλά εδώ και χρόνια η διαγράμμιση φτάνει μέχρι αυτό το σημείο του δρόμου. Πιο πάνω με… τίποτα.

2 Comments

  1. Μα, αυτό το που συμβαίνει είναι εξωπραγματικά τραγελαφικό. Αυτός, ο περιβόητος κόμβος στη Χαλέπα ΔΕΝ έχει ολοκληρωμένη διαγράμμιση. Αυτό που περιγράφεται στο άρθρο, αποτελεί την προέκταση του μοναδικού και μισοτελειωμένου τμήματος της διαγράμμισης που πραγματοποιήθηκε. ΔΕΝ μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ολοκληρώθηκε η διαγράμμιση σε όλο τον κόμβο, αφού πήγαν που πήγαν τα συνεργεία. Διαβάσεις αλλά και ενδείξεις STOP επί του οδοστρώματος που κρίνονται ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ για την ασφαλή κίνηση πεζών και οχημάτων επί του κόμβου. Μιας και ”έπιασα” το θέμα του κόμβου, ΑΠΑΙΤΗΤΕ επιπλέον ΦΩΤΙΣΜΟΣ στο σημείο, πότε θα… τοποθετηθεί. Ο υπάρχων είναι Α Π Ε Λ Π Ι Σ Τ Ι Κ Α υποτυπώδης για την περιφερική έκταση του κόμβου. Μήπως πρέπει να τοποθετηθεί κεντρική κολόνα φωτισμού πάνω στο παρτέρι;

  2. Γενικά η περιοχη της Χαλεπας χρήζει παρεμβασεων από τον Δήμο!!!!!!!!!Διαμορφωσεων πλατειων δημιουργιας πρασινου πεζοδρομησεων ιδιαίτερα στη Σκρα που θα λειτουργησει οσονουπω το Νέο Αρχαιολογικο Μουσειο των Χανιων κ ενα μελλοντικο Λαογραφικο Μουσείο στη Γαλλικη Σχολη κ στη Δαγκλη που βρίσκεται το Μουσείο-οικεια του Ελ.Βενιζέλου…..όπως κ σημανση των ιστορικών μνημείων της Χαλεπας κ πιο έντονο φωτισμό!!!!!!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα