Σάββατο, 22 Ιανουαρίου, 2022

Δέντρο αξίας 30.000 ευρώ

30.000 ευρώ είναι η αξία του χριστουγεννιάτικου δέντρου που πλήρωσαν οι πολίτες των Χανίων για να τοποθετηθεί στο ενετικό λιμάνι. Αυτό προκύπτει από την πίστωση που ενέκρινε από τον προϋπολογισμό του, το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο. Η σχετική απόφαση αναρτήθηκε στη Διαύγεια.
Εξάλλου, σύμφωνα με αποφάσεις της Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ. – Κ.Α.Μ. που αναρτήθηκαν στη “Διαύγεια”, το Δ.Σ. της Επιχείρησης ενέκρινε το ποσό των 7.089 ευρώ για την ηχητική κάλυψη και την αμοιβή του μουσικού συγκροτήματος της εκδήλωσης φωτοδότησης του χριστουγεννιάτικου δένδρου το οποίο και θα τοποθετηθεί στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμισί.

Δείτε τις αποφάσεις όπως έχουν αναρτηθεί στην “Διαύγεια” εδώ, εδώ, εδώ και εδώ

6 Comments

 1. Θα προτιμούσα με αυτά τα λεφτά ένα θεματικό πάρκο για παιδιά όπως στην επαρχία Τρίκαλα, Δράμα, Βόλος Καστορια δεν αναφέρω Αθήνα και Θεσσαλονίκη ώστε να ξεσκασουν και να επανέλθουν τα παιδικά χαμόγελα και οι όμορφες οικογενειακές στιγμες με όλα αυτά που έχουν τραβήξει με το covid19..
  Χριστούγεννα κ πρωτοχρονιά είναι γιορτές για τα παιδιά όλου του κόσμου..
  Δείτε:
  Οι Ιππότες της ανακύκλωσης στον Μύλο των Τρικάλων
  Ονειρούπολη της Δράμας επανέρχεται φέτος, με την υπογραφή της Disney
  Ο Πινόκιο πάει Βόλο
  Η Λιμνοπολιτεία της Καστοριάς…
  Εαν θέλουμε να το δούμε και σε μορφή τουρισμού δείτε τις κρατήσεις που έχουν αυτές οι πόλεις τα Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά κσι είναι μια αλυσίδα ότι θα δουλέψει η εστίαση και ο εμπορικός κόσμος που έχει πληγεί

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα