Σάββατο, 27 Νοεμβρίου, 2021

ΔΕΗ και Ασφάλειες Ζωής

Καλό θα ήταν η ΔΕΗ, παράλληλα με το «κοινωνικό αγαθό» που προσφέρει να δημιουργήσει και προγράμματα «ασφαλειών ζωής» για τους καταναλωτές της, διότι με τους τελευταίους λογαριασμούς κλονίστηκε τα μάλα το νευρικό -κυρίως- σύστημά τους.
Επίσης καλό θα ήταν η έκδοση των λογαριασμών να τυπώνεται σε μαύρο κι όχι μπλε χρώμα και στη μέση να μπαίνει μια μικρή φωτογραφία του «άτυχου» καταναλωτή, κάτι σαν τα νεκρώσιμα αγγελτήρια. Ανάλυση των επιμέρους ποσών δε χρειάζεται, αφού ούτως ή άλλως κανείς δε γνωρίζει τι πληρώνει, ούτε βέβαια η ΔΕΗ γνωρίζει τι ακριβώς χρεώνει! Κάτι «παράξενα» αναφέρονται σε μια στήλη, κάτι σαν «στήλη άλατος» που παραπέμπει στην κατάσταση των «άτυχων» παραληπτών, οι οποίοι μετά από την «ενός λεπτού σιγή», αρχίζουν διάφορους «βυζαντινούς» ύμνους διανθισμένους με «γαλλικά», όχι εκ Γαλλίας, αλλά από τα «απαγορευμένα» του… Μπαμπινιώτη.
Πάνω που όλοι εμείς οι «άτυχοι» σκεφτόμασταν ότι το έαρ θα το περάσουμε ξαλαφρωμένοι από ΕΝΦΙΕΣ και λοιπά φορολογικά «κέρατα», έρχεται το εαρινό χτύπημα της ΔΕΗ και μας στέλνει «αδιάβαστους» και αυτοτραυματίες, σαν τους Φιλιππινέζους που αυτομαστιγώνονται την Μ. Παρασκευή, αναπαριστώντας το «Θείο Πάθος».
Το επόμενο «βήμα» της ΔΕΗ είναι να συνδέσει τους λογαριασμούς με τη μισθοδοσία μισθωτών και συνταξιούχων, να πληρώνεται απευθείας, αφού δεν υπάρχει λόγος να παίρνουν τη «χαρά» μισθωτοί και συνταξιούχοι. Ένα «πεντακοσάρι» ο μισθός, ένα «πεντακοσάρι» το ρεύμα, είμαστε «πάτσι», ποιος ο λόγος να μπαίνουν και να βγαίνουν σε βιβλιάρια και λογαριασμούς;
Εν τούτοις και αυτό αντιμετωπίζεται με σχετική ψυχραιμία και μαζί με την «Ανάσταση Νεκρών» προσδοκούμε και την «Ανάσταση ημών»!!!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα