Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Δασικοί χάρτες και… κρύος ιδρώτας!

Στα…κρύα του λουτρού άφησε πολλούς από τους πολίτες αλλά και τους φορείς η ανάρτηση των δασικών χαρτών που έγινε αυτές τις ημέρες και αφορά όλο σχεδόν τον νομό.

Όπως μας ανέφεραν χαρακτηριστικά ως δασικές χαρακτηρίζονται περιοχές αγροτικές στο Σέλινο, χώροι μέσα σε οικισμούς στο Ακρωτήρι, οικόπεδα γύρω από τον κάμπο των Χανίων κ.ά!

Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσει η διαδικασία των ενστάσεων και θα δοθεί η ευκαιρία σε όλους να τις υποβάλλουν και να εκφράσουν τις αντιρρήσεις τους.
Κάτι ανάλογο είχε γίνει και στην πρώτη ανάρτηση και σε μεγάλο βαθμό πολλοί πολίτες δικαιώθηκαν.

3 Comments

  1. Καλησπερα σας..ναι ενσταση θα κάνουμε. Ποσα λεφτα ομως χρειάζονται για την κάνουμε ; Δηλαδη να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες ; Δεν γίνεται χωράφια που καλλιεργουσαν και εβοσκαν οι προπαππουδες μας να μας λένε τωρα είναι δασικα που τοσα χρονια πληρώναμε εμφια ελγα κτλ για όλα αυτά. Δεν γινεται το 1975 να δεινανε κρατικά αγροτικα δάνεια για να φυτέψει ο κόσμος και τώρα να σου λένε εκει που φυτεψες είναι δασικα.! Είναι ένα θέατρο του παραλόγου ολο αυτο..ότι ήταν δασικο είναι δασικό ότι ήταν καλιεργησιμο ήταν καλιεργησιμο και ότι ήταν βοσκότοπος είναι βοσκοτοπος το συστημα τα έβγαζε όχι εμείς.!! Με ποια λογική ανάρτησα χαρτη με τα δεδομένα του 1945 ; Ας περναν τοτε ένα χαρτη του 1800 να βγάλουν το κέντρο το χανιων δασικο με αυτή την λογική που πάνε.!!!!!!
    Με εκτίμηση Εμμ. Κ.

  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον Μανόλη .Οι δασικοί χάρτες πρέπει να επαναξιολογηθύν και να αναρτηθούν σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα γιατί απλά απλούστατα με την δεδομένη σημερινή κατάσταση οικονομική εννοώ ελάχιστοι θα έχουν την δυνατότητα να αποδείξουν ότι δεν είναι ελέφαντες.Άλλο 1945 και άλλο 2021. Ίδωμεν!!!!

  3. Πότε ακριβώς εκδικάσθηκαν οι ενστάσεις της 1ης ανάρτησης του 2017-2018 και λέτε ότι δικαιώθηκαν;;;; Σας πληροφορώ ότι ΔΕΝ εκδικάσθηκε ουδεμία αντίρρηση κατά της 1ης ανάρτησης, όλοι οι ιδιοκτήτες που υπέβαλλαν αντίρρηση από τον Δεκέμβριο του 2017 στον κάμπο των Χανίων, στο Ακρωτήρι και στην Γαύδο είναι όμηροι. Μην γράφετε ανακρίβειες διότι εκτίθεστε…

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα