Πέμπτη, 25 Ιουλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο Παζάρι από το ΕΛΜΕΠΑ για την ενίσχυση των σεισμοπαθών του Αρκαλοχωρίου

Την Τρίτη 21 Δεκεμβρίου και ώρες 09:00-21:00 θα πραγματοποιηθεί στο Αίθριο του Δημαρχείου Ηρακλείου (Λότζια) Χριστουγεννιάτικο Παζάρι, από το Ελληνικό Μεσογειακό Πανεπιστήμιο, κατά τη διάρκεια του οποίου θα πωληθούν αναμνηστικά προϊόντα του Πανεπιστημίου.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του ΕΛΜΕΠΑ «Το σύνολο των εισπράξεων από τη συγκεκριμένη εκδήλωση θα κατατεθεί στον λογαριασμό που έχει ήδη ανοίξει η Εταιρεία Αξιοποίησης και Διαχείρισης της Περιουσίας του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου (ΕΑΔΙΠ) για την ενίσχυση των σεισμόπληκτων του Αρκαλοχωρίου.

Κεντρικός στόχος της δράσης αυτής είναι η συγκέντρωση ενός χρηματικού ποσού που θα επιτρέψει να αγοραστεί και να παραχωρηθεί στους σεισμόπληκτους ένας οικίσκος φιλοξενίας, καθώς αυτή η ανάγκη έχει ταυτοποιηθεί ως η πλέον σημαντική από τον Δήμο Μινώα Πεδιάδας.

Στο Aίθριο του Δημαρχείου θα τοποθετηθούν ειδικές και καλαίσθητες προθήκες για την έκθεση των προς πώληση ειδών, το σύνολο των οποίων θα φέρει το λογότυπο του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, όπως στυλό, κούπες και είδη ρουχισμού. Στον ίδιο χώρο η Λέσχη Ρομποτικής και το Εργαστήριο Συστημάτων Ελέγχου και Ρομποτικής του ΕΛΜΕΠΑ, θα αναπτύξει ένα πρότυπο ρομποτικό σύστημα στολίσματος Χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ θα είναι δυνατή και η τρισδιάστατη εκτύπωση στολιδιών που θα επιλέξει ο επισκέπτης.

Στον εξωτερικό χώρο από το Αίθριο του Δημαρχείου θα τοποθετηθεί μουσική σκηνή όπου θα πραγματοποιηθεί:
1. Μουσική παρουσίαση με κιθάρα και φωνές από τη Μαρία Φανουράκη (μέλος ΕΤΕΠ του ΕΛΜΕΠΑ) και συνεργάτες, μεταξύ 10:30 και 12:00
2. Ραδιοφωνική εκπομπή από το σταθμό Super Radio 90.4, που έχει αναλάβει και την επικοινωνιακή υποστήριξη της εκδήλωσης, μεταξύ 12:00 και 14:00.
3. Μουσική παράσταση από το Μουσικό Σχολείο Ηρακλείου μεταξύ 17:00 και 18:00
4. Συναυλία από τον Γιώργο Ρασούλη και το πενταμελές συγκρότημά του, μεταξύ 19:00 και 21:00.

Τα εγκαίνια της εκδήλωσης θα πραγματοποιηθούν στις 12:30 από τον Καθηγητή Νικόλαο Κατσαράκη, Πρύτανη του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα