Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση για την ενίσχυση του “Ορίζοντα”

Οικογένειες με τα παιδιά τους προσέρχονται από νωρίς το μεσημέρι του Σαββάτου στην οδό Τσουδερών 34 για να συμμετάσχουν στην καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη Φωτογράφιση από τους φωτογράφους Ζαχάρη Ανδρεαδάκη και Γιώργο Ζακυνθινάκη, της ZitaAlpha Photography και το φωτογραφείο Digital Quick (Κυδωνίας 36) που οργανώνεται για την ενίσχυση των σκοπών του Συλλόγου “Ορίζοντα” που στηρίζει οικογένειες με ασθενείς με καρκίνο.

Έξω από τον χώρο, ο dj Νίκος Ζακυνθινάκης διασκεδάζει το κοινό με τις μουσικές επιλογές του, ενώ λειτουργεί και δημιουργικό εργαστήρι για τα παιδιά.
Οι φωτογραφίες θα είναι διαθέσιμες για παραλαβή από το Χριστουγεννιάτικο Παζάρι Αγάπης του «Ορίζοντα» στον Πολυχώρο Δράσεων (Τσουδερών 38Α) που άνοιξε σήμερα Σάββατο το πρωί με χριστουγεννιάτικα στολίδια και κατασκευές που δημιούργησαν εθελοντές του “Ορίζοντα” για να ενισχύσουν το έργο του Συλλόγου. “Η παιδική χριστουγεννιάτικη φωτογράφιση γίνεται για 5η χρονιά με στόχο ό,τι ποσό μαζευτεί να προσφερθεί στον “Ορίζοντα”, σημείωσε ο φωτογράφος Γιώργος Ζακυνθινάκης και πρόσθεσε ότι είναι σημαντικό ό,τι μπορεί ο κάθε πολίτης να προσφέρει για την ενίσχυση του έργου που κάνει ο “Ορίζοντας”.

Η φωτογράφιση θα συνεχιστεί έως τις 18:00 το απόγευμα του Σαββάτου.
Από μέρους των εθελοντών που πρόσφεραν κατασκευές για το παζάρι του Ορίζοντα, η Κατερίνα Καλοτεράκη αναφέρθηκε στις αυξημένες ανάγκες του Συλλόγου αλλά και τη στήριξη που προσφέρουν οι Χανιώτες και οι Χανιώτισσες στο έργο του “Ορίζοντα”. «Ο “Ορίζοντας” πάντα στέκεται δίπλα σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη κι εμείς είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε να βοηθήσουμε εθελοντικά παίρνοντας και δίνοντας αγάπη», τόνισε η κα Καλοτεράκη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα