Παρασκευή, 1 Δεκεμβρίου, 2023

Χριστουγεννιάτικο άρωμα

Η έναρξη των χριστουγεννιάτικης περιόδου ξεκίνησε χθες το πρωί στο Κ.Η.ΦΗ. Σούδας, εκεί οι οφελούμενοι του Κέντρου μαζί με τους εργαζομένους στόλισαν το χριστουγεννιάτικο δέντρο και έφτιαξαν μια μεγάλη φάτνη.
Μιλώντας στα “Χ.Ν.” η εργαζόμενη του Κέντρου Αρετή Κατσικανδαράκη τόνισε ότι « καθ’ όλη τη διάρκεια των εορτών, έχουμε προγραμματίσει διάφορες δράσεις και εκδηλώσεις για τους οφελούμενους του Κέντρου μας. Το Κέντρο θα το επισκεφθεί νηπιαγωγείο της πόλης μας, που τα παιδιά θα ψάλουν τα κάλαντα στους οφελούμενούς μας, θα έρθει η χορωδία των Κ.Α.Π.Η., καθώς και άλλες εορταστικές εκδηλώσεις που θα δώσουν μια νότα χαράς, αισιοδοξίας και αγάπης στη μεγάλη αυτή γιορτή της χριστιανοσύνης».
Αναφορικά με τη λειτουργία του Κ.Η.Φ.Η. η κα Κατσικανδαράκη σημείωσε ότι «το Κέντρο μας λειτουργεί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 7.30 π.μ. ως 3.30 μ.μ., ενώ έχουμε 25 εγγεγραμμένα μέλη. Παράλληλα με την ψυχαγωγία και τις στιγμές χαλάρωσης, στο Κέντρο γίνεται συνταγογράφηση, διαθέτουμε ειδικό χώρο για φυσικοθεραπεία, από εξειδικευμένο άτομο».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα