Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Χριστουγεννιάτικη συναυλία

Το μουσικό σύνολο ξύλινων πνευστών “Con Brio” θα δώσει χριστουγεννιάτικη συναυλία με μελωδίες του κόσμου από το 1.500 μ.Χ. μέχρι σήμερα την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στις 7 μ.μ. στην Καθολική Εκκλησία.
Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται: «Η αγάπη για το φλάουτο με ράμφος έκανε μια παρέα μαθητών μουσικής να δημιουργήσουν το 2005 το μουσικό σύνολο “ Con Brio”. Ένα σύνολο που αποτελείται από όλη την οικογένεια του φλάουτου με ράμφος (τη γνωστή στους Έλληνες φλογέρα) σοπράνο, άλτο, τενόρο μπάσο , δηλαδή από το πιο οξύφωνο ως το πιο βαθύφωνο. Είναι το μοναδικό σύνολο στην Ελλάδα που αποτελείται από σπουδαστές οι οποίοι παίζουν όλη την οικογένεια του οργάνου. Το όνομα “Con Brio” που σημαίνει με ζωηράδα» δόθηκε από τους ίδιους τους μαθητές λόγω του ενθουσιασμού του συνόλου για το όργανο. Μετά από 12 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην Κρήτη, Αθήνα και Σύρο δίνει πάντα το παρόν στα μουσικά δρώμενα της πόλης των Χανίων».
Τα μέλη του συνόλου στη φετινή συναυλία είναι: Ελευθερία Λιοδάκη, Ρέα Μπατσάκη, Νατάσα Παπαδογιωργάκη, Αργυρώ Νικάκη, Σάρα Γούργουρα, Αντριάνα Ροσμαράκη, Χρήστος Κοκόρας, Μάργκο Μπέιλι, Θοδωρής Σταυρουλάκης, Ηλέκτρα Λιοδάκη, Ερασμία Μαλεκάκη, Μυρτώ Χαλακατεβάκη, Βαγγέλης Βουρδουμπάς, Σοφία Μπόσκο και Ερωφίλη-Γεωργία Αποστολάκη. Τη γενική επιμέλεια του συνόλου έχει η Άννα Μαλεκάκη.
Είσοδος ελεύθερη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα