Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Χωρίς προβλήματα η εξέλιξη της ψηφοφορίας στα Χανιά

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα ξεκίνησε η εκλογική διαδικασία και στα Χανιά στις 7 το πρωί.
Για τυχών ελλείψεις ψηφοδελτίων κάποιου κόμματος έχουν δοθεί σε κάθε Δήμο εφεδρικοί σακοι με εκλογικό υλικό.

Και στις απομακρυσμένες περιοχές (Γαύδο, Αγ. Ρουμελη και Αγ. Ιωάννης Σφακίων ) η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται ομαλά. Στη Γαύδο το σκάφος που μεταφέρει και ψηφοφόρους αναμένεται μετά τις 11 στο νησί.

Προβλήματα αντιμετώπισαν ψηφοφόροι που προτίμησαν να ψηφίσουν επιδεικνύοντας την αστυνομική τους ταυτότητα που έχουν κατεβάσει στην εφαρμογή Gov.gr Wallet καθώς σε κάποια εκλογικά τμήματα (π.χ. Αγίου Ιωάννου) δεν «έπιανε» το σήμα της κινητής τηλεφωνίας.

Ελλείψεις ψηφοδελτιων μικρών κομμάτων καταγράφηκαν σε εκλογικά στο δήμο Χανίων (Αμπερια και Χαλέπα). Σύμφωνα με πληροφορίες από την Π.Ε. οι οποίες ελλείψεις έχουν να κάνουν με μικρό αριθμό ψηφοδελτίων που έφεραν τα συγκεκριμένα κόμματα. Οι ψηφοφόροι μπορούν σε αυτές τις περιπτώσεις ή να αναζητήσουν το ψηφοδέλτιο σε αυτά που έχουν πεταχτεί ή να γράψουν το όνομα του συνδυασμού σε ένα λευκό ψηφοδέλτιο.

Επίσης προβλήματα έχουν προκύψει με τη σύνδεση αρκετών εκλογικών αντιπροσώπων με την Περιφέρεια μέσω tablet. Το πρόβλημα εντοπίζεται σε ορεινά χωριά του Δήμου Πλατανιά και στο Έλος Κισσαμου. Όπου υπάρχει πρόβλημα η μετάδοση των αποτελεσμάτων θα γίνεται με τηλεγράφημα .

Τα προβλήματα έχουν να κάνουν με κακής ποιότητας σύνδεση μέσω διαδικτύου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα