Παρασκευή, 21 Ιανουαρίου, 2022

Χανιά: Επτά πρόστιμα σε κομμωτήρια και μίνι μάρκετ για μάσκες

Κατά τη διάρκεια του τελευταίου 24ωρου, έγιναν σε όλη την Κρήτη, 2.440 έλεγχοι και στο πλαίσιο αυτών, στα Χανιά, επιβλήθηκαν πρόστιμα για μη χρήση μάσκας και συγκεκριμένα δύο σε υπαλλήλους κομμωτηρίου, ένα σε πελάτη κομμωτηρίου και δύο σε υπαλλήλους μίνι μάρκετ, δύο σε πελάτες μίνι μάρκετ.

Στο Ηράκλειο επιβλήθηκε πρόστιμο 5.000 ευρώ σε ιδιοκτήτη καφετέριας γιατί δεν είχε κάνει έναρξη λειτουργίας της επιχείρησης ενώ τόσο ο ίδιος όσο και ένας υπάλληλος του καταστήματος θα κληθούν να πληρώσουν από 300 ευρώ γιατί δεν φορούσαν μάσκες!

Επίσης, στο Ηράκλειο επιβλήθηκαν και δύο πρόστιμα σε πολίτες για μη χρήση μάσκας ενώ βρίσκονταν σε χώρο με συνωστισμό.

Στο Ρέθυμνο τέσσερις εργαζόμενοι σε κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα πληρώσουν επίσης από 300 ευρώ γιατί δεν φορούσαν μάσκα ενώ στο Λασίθι επιβλήθηκαν 5 πρόστιμα για μη χρήση μάσκας, μία σε οδηγό λεωφορείου, δύο σε επιβάτες λεωφορείου και δύο σε πελάτες καταστήματος.

Παρασκευάς Περάκης και Ελένη Φουντουλάκη σχολιάζουν την επικαιρότητα και μπαίνουν… onLine σε ένα ξεχωριστό αφιέρωμα με μικρές ιστορίες εκπαιδευτικών που υπηρετούν σε σχολεία ακριτικών ή δυσπρόσιτων περιοχών του ν. Χανίων

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα