Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Χανιά – Αεροδρόμιο: Δρόμος “καρμανιόλα”

Οι διαχρονικές παραλείψεις κυβερνήσεων και αυτοδιοίκησης για διαπλάτυνση της κεντρικής οδού από και προς Αερολιμένα τόσο από την πόλη των Χανίων όσο και από τη Σούδα, την καθιστούν ιδιαίτερα επικίνδυνη για τους χιλιάδες οδηγούς που πηγαινοέρχονται αλλά ακόμα και για τους κατοίκους των οικισμών από τους οποίους διέρχεται, αφού στερούνται ακόμα και πεζοδρόμησης.

Η απαράδεκτη κατάσταση του δρόμου έρχεται ξανά στην επικαιρότητα με αφορμή το πρόσφατο δυστύχημα στο οποίο έχασε τη ζωή του ένας καταδρομέας μόλις 19 ετών, σε τροχαίο δυστύχημα στο Αρώνι.

Ενώ από πολύ παλιά έχουν απαλλοτριωθεί κατά μήκος και των δύο πλευρών του, μέτρα γης για να μετατραπεί σε εθνική οδό, δεν έγινε τίποτα, ενώ δεν αξιοποιήθηκε η έτοιμη μελέτη που είχε αφήσει ο τέως αντιπεριφερειάρχης Απόστολος Βουλγαράκης.
Παραθέτουμε φωτογραφικά στιγμιότυπα με τις κεντρικές οδούς από και προς Αερολιμένα, από Σούδα και Χανιά, αντίστοιχα καθώς και με την ιδιαίτερη επικινδυνότητα της οδού Σάκη Καράγιωργα από τα Λενταριανά προς τον κεντρικό δρόμο Σούδας – Αερολιμένα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα