Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

B.O.A.K. της… υπομονής στα Χανιά

Με υπομονή θα πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που θα κινούνται τις επόμενες ημέρες στο ΒΟΑΚ στο τμήμα από τα Μεγάλα Χωράφια μέχρι και το Καλάμι.

Στο Καλάμι
στο ύψος του αναψυκτηρίου θα ξεκινήσουν εργασίες
τις επόμενες ημέρες
με το πλάτος του οδοστρώματος να μειώνεται στο μισό.

Πέρα από τις εργασίες που βρίσκονται στη φάση της ολοκλήρωσης στη θέση “Ζαχαριάς” θα ξεκινήσουν παρεμβάσεις και στο Καλάμι στο ύψος του αναψυκτηρίου όπου στην πλαγιά εντοπίζονται καταπτώσεις.

Χθες άρχισαν οι διαγραμμίσεις από την εργοληπτική εταιρεία, ο δρόμος θα μειωθεί στο μισό και η κίνηση θα γίνεται με χαμηλή ταχύτητα από τους οδηγούς. Την ίδια ώρα δύο χλμ. δυτικότερα οι εργασίες στη θέση “Ζαχαριάς” (όπου η κίνηση των αυτοκινήτων γίνεται με φανάρι) βρίσκονται στη φάση της ολοκλήρωσης με το χρονοδιάγραμμα να προβλέπει την παράδοση του δρόμου στα τέλη Μαρτίου.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

1 Comment

  1. Όταν για την σκυροδέτηση ενός τέτοιου τύπου τοίχου αντιστηριξης πρανών χρησιμοποιείται απλός Ξυλοτύμπου 3 μέτρων που μετατοπίζεται παραδίπλα.
    Ενώ θα μπορούσαν με μεταλοτυπο καθόλο το μήκος και να σκυροδετουν κάθε μέρα χωρίς διακοπή. Νομίζω ότι σε τέτοια έργα που πρέπει να παραδώσεις γρήγορα δεν μελετήθηκε καν και ούτε ενδιέφερε ο χρόνος περάτωσης του έργου.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα