Παρασκευή, 3 Φεβρουαρίου, 2023

Αυθαιρεσίες Τ.Ο.Ε.Β.

Κύριε διευθυντά,

θα καταχραστώ τον χώρο της εφημερίδας σας για ένα προσωπικό πρόβλημα, όμως πιστεύω, έχει και ευρύτερο ενδιαφέρον. Πρόκειται για ορισμένες κρατικές δομές, που υποτίθεται ότι υπάρχουν για να ρυθμίζουν και να εξυπηρετούν ανάγκες των πολιτών με πνεύμα κατανόησης και συνεννόησης.
Θα αναφερθώ στη “συναλλαγή με τον ΤΟΕΒ Αγ. Μαρίνας όπου υπάγομαι για την άρδευση κτήματός μου.
Έχω ένα αγρόκτημα στον Πλατανιά που έχει μέσα μερικές πορτοκαλιές (30) και άλλες 15 ελιές, το οποίο το ’χω εγκαταλείψει από χρόνια και πηγαίνω 3-4 φορές το χρόνο (καλοκαίρι) κι ανοίγω λίγο το νερό ίσα να μη ξεραθούν τα δένδρα. Κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι το υδρόμετρο ήταν χαλασμένο και ακίνητο (κάτι που σημαίνει ότι δεν μετρούσε σωστά) έδειχνε όμως, 2500 κυβικά μέτρα, μια εξωπραγματική ένδειξη. Παρακολούθησα τη πορεία του αγωγού, μήπως κάποιος έπαιρνε νερό εν αγνοία μου, αλλά δεν υπήρχε τέτοιο ενδεχόμενο. Όταν πήγα το ρολόι στον ΤΟΕΒ, παραδέχθηκαν την ακαταλληλότητα του μετρητή, αλλά έλαβαν όμως, υπόψιν… την ένδειξη που είχε, από την οποία αφαίρεσαν, λέει, τα μισά κυβικά!!!
Δηλ. από ένα λανθασμένο νούμερο αφαιρούν ένα πραγματικό!!! Είναι μια νέα μέθοδος υπολογισμού που πρέπει να τη διερευνήσομε και να τη καταχωρήσουμε στις προχωρημένες αντιλήψεις της εικονικής πραγματικότητας.
Έτσι καλούμαι να πληρώσω ένα υπέρογκο ποσό που απέχει πολύ από προηγούμενα χρόνια όταν χρησιμοποιούσα το κτήμα κανονικά.
Κύριε διευθυντά,
η επιστολή που σας στέλνω είναι κυρίως για να αναδείξω το σκεπτικό και την οξυδέρκεια ανθρώπων που βρίσκονται σε πόστα εξυπηρέτησης πληθυσμών, με τις ανελαστικές ετυμηγορίες και αποφάσεις τους, χωρίς καμιά ευελιξία και προσπάθεια ευρέσεως του σωστού.
Μόνο ό,τι γράφουν τα ρολόγια, κι ας είναι χαλασμένα!!!

Ευχαριστώ για τη φιλοξενία,
Σήφης Μ. Βαρουξάκης
δημότης Πλατανιά


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα