Κυριακή, 26 Μαρτίου, 2023

Αθλητικό χώρο για την νεολαία δρομολογεί το «Κύτταρο Χαλέπας»

Ένα αθλητικό χώρο για τις ανάγκες της νεολαίας της συνοικίας οραματίζονται τα μέλη του συλλόγου «Κύτταρο Χαλέπας» που σήμερα το απόγευμα πραγματοποίησε τη γενική του συνέλευση.
Όπως είπε ο απερχόμενος πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Μανώλης Σαλεβουράκης ένα από τα θέματα που θα ασχοληθεί το νέο Δ.Σ. είναι το θέμα του αθλητικού χώρου. «Θέλουμε να δρομολογήσουμε την ανάπλαση του χώρου που βρίσκεται πίσω από το 10ο Δ.Σ. και που στο σχέδιο πόλης αναφέρετε ως αθλητικός χώρος προς όφελος της νεολαίας της συνοικίας. Το μεγαλύτερο μέρος του χώρου έχει απαλλοτριωθεί και οι Χαλεπιανοί θέλουν να δουν να κατασκευάζονται ήπιες αθλητικές εγκαταστάσεις για τις ανάγκες της νεολαίας»
Ιδιαίτερη αναφορά έγινε στο «Παντοπωλείο Αλληλεγγύης» του συλλόγου που «παρά τις δυσκολίες που υπάρχουν στην κοινωνία μας συνεχίζει να προσφέρει σε περισσότερες από 120 οικογένειες » όπως τόνισε ο κ. Σαλέβουράκης που επεσήμανε «την ανάγκη περαιτέρω «ανοίγματος» στην κοινωνία της Χαλέπας και τη διεύρυνση της συνεργασίας με τους συλλόγους γονέων των σχολείων της περιοχής που είναι πλέον πέντε με την προσθήκη του Μουσικού Σχολείου, την υλοποίηση του προγράμματος για τη Χαλέπα που με επιμέλεια ετοίμασε η ομάδα πρωτοβουλίας του Κυττάρου κα.

Η απερχόμενη γραμματέας κ. Μαρία Κληματσάκη έκανε μια αναλυτική παρουσίαση της δράσης του συλλόγου από τον Σεπτέμβριο του 2013 μέχρι τον Ιανουάριο του 2015.
Συνολικά τα δύο τελευταία χρόνια ο Σύλλογος πραγματοποίησε 22 πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα