Τρίτη, 27 Ιουλίου, 2021

Αστεία πράγματα με τη “Δαίδαλος Α.Ε.”

ΌΛΟΙ οι Χανιώτες έχουν πλέον αντιληφθεί ότι η αυτοδιοικητική ηγεσία της Περιφέρειας Κρήτης -η οποία έχει ονοματεπώνυμο- νοιάζεται μόνον για τα συμφέροντα του Ηρακλείου, και με διάφορες λεκτικές εξάρσεις, προσπαθεί να αποδείξει οτι δίνει ευκαιρίες και στους υπόλοιπους Δήμους της Κρήτης.

ΟΤΑΝ έχεις ένα αναπτυξιακό εργαλείο όπως τον Ο.Α.Κ., δεν υπάρχει ανάγκη να δημιουργήσεις τον “Δαίδαλο Α.Ε.” διότι αποψιλώνεις αρμοδιότητες από τον πρώτο οργανισμό, δημιουργείς μια εύλογη σύγχυση στους δημάρχους και τείνεις να δημιουργήσεις ένα σκηνικό αλληλοεπικάλυψης αρμοδιοτήτων. Αυτό είναι ένα παλιό κόλπο που δεν πιάνει πάντα, διότι απλά τώρα άλλαξαν οι πολιτικοί συσχετισμοί.

Ο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ Κρήτης αναθιβάλει άλλες εποχές με άλλες πλειοψηφίες, τότε που μπορούσε με ευκολία και τακτικισμό να ελίσσεται. Ερωτώ τον κ. περιφερειάρχη ποια είναι η αντίληψη της εκλεγμένης κυβέρνησης της χώρας για τον ρόλο του Ο.Α.Κ. και ποιος θεσμικά είναι ο δικός του ρόλος; Προφανέστατα δεν θα μου απαντήσει, ούτε καν λίγο πριν τις επόμενες αυτοδιοηκιτικές εκλογές. Είπαμε ένα παλιό κόλπο, που δεν πιάνει πάντα…

ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ και στο τέλος ο κ. περιφερειάρχης στο τέλος να πιεί τούτο το πικρόν ποτήριον και να παραδεχτεί το λάθος του. Μέχρι τότε θα κάνει φασαρία σε κάποια τοπικά Μ.Μ.Ε. και επειδή κάνουν πάντα τους “καμπόσους”, θα ήθελα να τους ρωτήσω τι έκαναν όλα αυτά τα χρόνια για τα Χανιά; Αυτά.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες