Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου, 2023

Aστεγοι δίπλα από το καταφύγιο αστέγων!

“Σουρεάλ” καταστάσεις στο κέντρο της πόλης των Χανίων, με ανθρώπους να έχουν βρει κατάλυμα σε ετοιμόρροπο κτίσμα ακριβώς δίπλα από το νυχτερινό καταφύγιο αστέγων του Δήμου Χανίων. Χαρακτηριστικό είναι ότι ο άνθρωπος που εντοπίσαμε εκεί, προσπαθεί να στεγνώσει τα βρεγμένα ρούχα του και με διάσπαρτους κουβάδες να μαζέψει τα νερά που στάζουν από την τρύπια στέγη!
Εν τω μεταξύ, διευρύνεται το ωράριο του νυχτερινού καταφυγίου αστέγων του Δήμου Χανίων, η λειτουργία του οποίου χθες ξεκίνησε στις 17.00. Η λειτουργία της δομής θα είναι 24ωρη, λόγω της πρόβλεψης για δυσμενείς καιρικές συνθήκες, ενώ εάν χρειαστεί αυτή θα παραταθεί.
Παράλληλα, το ΚΑΠΗ Παλιάς Πόλης (Δασκαλογιάννη 62) του Δ.Ο.ΚΟΙ.Π.Π. θα παραμείνει ανοικτό καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας και κατά τη νύχτα. Διαθέσιμο για φιλοξενία συμπολιτών μας θα είναι και το Δημοτικό Γηροκομείο.
Ακολούθως, συνιστάται στους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, μεριμνώντας για τη λήψη μέτρων αυτοπροστασίας από κινδύνους, που προέρχονται από την εκδήλωση των καιρικών φαινομένων.
Για πληροφορίες και ανακοινώσεις σχετικά με την επικρατούσα κατάσταση και τη βατότητα του οδικού δικτύου, οι πολίτες μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της ΕΛ.ΑΣ. www.astynomia.gr.
Πληροφορίες και οδηγίες αυτοπροστασίας από τα έντονα καιρικά φαινόμενα είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.civilprotection.gr.
Τηλέφωνο Επικοινωνίας με Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας & Πυροσβεστικού Σταθμού Δήμου Χανίων: 28213 41799, 2821341681.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα