Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

«Ασημένιος» ο Ιωακειμίδης στη Ρουμανία

Τα νεαρά παιδιά της ελληνικής πάλης, εξακολουθούν να εντυπωσιάζουν σε μεγάλες διοργανώσεις. Στο διεθνές τουρνουά παίδων-κορασίδων, που διεξάγεται στην Ρουμανία οι Ελληνες παλαιστές είχαν την ευκαιρία να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση μετά την πολύμηνη διακοπή και να αντιμετωπίσουν τους καλύτερους αθλητές της ηλικιακής κατηγορίας. Το τουρνουά… θύμισε Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, από τις συμμετοχές και το επίπεδο.

Στα 60κ. ο Γιώργος Ιωακειμίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο. Στον τελικό της κατηγορίας, ο Ελληνας πρωταθλητής, ηττήθηκε από τον Ρουμάνο Σαντου με 7-0, χαρίζοντας στη χώρα μας το πρώτο της μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η σημερινή ημέρα έχει εκ νέου πολύ έντονο ενδιαφέρον. Στα 73κ. κορασίδων η Νικολέτα Μπάρμπα θα παλέψει για το χρυσό μετάλλιο με την Νίικος (Ουγγαρία). Παράλληλα τρεις αθλητές μας θα αγωνιστούν για το χάλκινο μετάλλιο. Στα 92κ. ο Γιώργος Συρόπουλος θα αντιμετωπίσει τον Λισμα (Εσθονία).

Στα 110κ. ο Ραφαήλ Γκίρνης θα αγωνιστεί για το χάλκινο μετάλλιο απέναντι στον Βούλγαρο Πετρόφ, ενώ τέλος στα 61κ. κορασίδων η Δροσούλα Τζιανακοπούλου θα παλέψει για το χάλκινο μετάλλιο με την Σολιμάν (Ουγγαρία).

Η χώρα μας έχει εξασφαλίσει δύο μετάλλια, ενώ τρεις αθλητές θα παλέψουν για το χάλκινο. Γεγονός που αποδεικνύει ότι το μέλλον της ελληνικής Πάλης είναι ευοίωνο.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες