Τετάρτη, 17 Ιουλίου, 2024

Αρναουτάκης: «Ο συγκρητισμός είναι το πιο σημαντικό που έχουμε πετύχει»

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να συνεργάζομαι με όλους τους Δημάρχους, τους αιρετούς συνεργάτες και τα στελέχη της Περιφέρειας Κρήτης προς όφελος των πολιτών που θέλουμε να υπηρετούμε και να προσφέρουμε το καλύτερο σε όλη την Κρήτη», τόνισε ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, κατά την τελετή κοπής της Βασιλόπιτας για το νέο έτος στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου.

«Κλείνοντας τη φετινή χρονιά για μια θητεία που ξεκίνησε το 2019, θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία. Ο συγκρητισμός που έχουμε πετύχει ως Περιφέρεια Κρήτης από το ένα άκρο έως το άλλο του νησιού, θεωρώ πως είναι το πιο σημαντικό που έχουμε πετύχει. Δεν υπάρχει Δήμαρχος που έχει ζητήσει ένα ολοκληρωμένο έργο με μελέτες και να μην προσπαθήσουμε να βρούμε πόρους. Κι αυτή είναι μια ξεχωριστή σχέση που έχουμε δημιουργήσει στην Κρήτη και δεν έχει αντίστοιχο παράδειγμα στη χώρα», υπογράμμισε ο Σταύρος Αρναουτάκης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «αναφερόμενος στα μεγάλα έργα, εστίασε στην διαχείριση απορριμμάτων στο Αμάρι, τον ΒΟΑΚ που ξεκινά, τα έργα της οδικής ασφάλειας που θα βελτιώσουν σημαντικά το επαρχιακό οδικό δίκτυο και στο Ρέθυμνο, τα εγγειοβελτιωτικά έργα και τις υποδομές πολιτισμού, όπως το Μουσείο Ρεθύμνου. Απέδωσε τα εύσημα στον Δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη για τα 50 εκ. ευρώ που εξασφάλισε πρόσφατα για την περιοχή και αναφέρθηκε στην αποτελεσματική συνεργασία με όλους τους Δημάρχους.

Τον αγιασμό τέλεσε ο Μητροπολίτης Ρεθύμνης και Αυλοποτάμου Πρόδρομος για πρώτη φορά από την ανάληψη των καθηκόντων του, ευχόμενος προς αιρετούς και εργαζόμενους της Περιφέρειας Κρήτης ευλογημένη χρονιά, υπογραμμίζοντας παράλληλα την διαρκή και παραγωγική συνεργασία της Τοπικής Εκκλησίας με την Περιφέρειας Κρήτης».

Με ευχές για μια νέα δημιουργική και παραγωγική χρονιά, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου Μαίρη Λιονή έκοψε την Βασιλόπιτα για το νέο έτος. «Είμαστε λίγοι και καλοί και σας ευχαριστούμε όλους και όλες για την πολύτιμη προσφοράς σας», επεσήμανε η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνου. Όπως ανέφερε «πάρα τις ελλείψεις σε προσωπικό που αποτελούν το κυρίαρχο πρόβλημα στην Περιφερειακή Ενότητα Ρεθύμνου, έχουν προχωρήσει έργα 133 εκ. ευρώ από τις τεχνικές υπηρεσίες ενώ το σύνολο των υπηρεσιών – παρά την αποστελέχωση – έχει επιτελέσει σημαντικό έργο».

Σημειώνεται τέλος πως στη διάρκεια της εκδήλωσης «τιμήθηκαν για την πολύχρονη προσφορά τους στελέχη των Υπηρεσιών που συνταξιοδοτήθηκαν την προηγούμενη χρονιά. Συγκεκριμένα οι: Ζουρμπάκη Μαρία, Κουγιτάκης Γιώργος, Κουταλάς Μάρκος, Λουκογιαννάκης Νικόλαος, Μαραγκάκη Στυλιανή, Νικολουδάκης Γιώργος, Παπαδάκης Γεώργιος, Τζαγκαράκης Ιωάννης, Φακιδάρης Εμμανουήλ και Βροντάκης Γεώργιος».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα