Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023

Αποστολή ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμόπληκτους από Κάντανο – Σέλινο

Μεγάλη ποσότητα ανθρωπιστικής βοήθειας για την ανακούφιση των θυμάτων των καταστροφικών σεισμών της Τουρκίας και της Συρίας συγκέντρωσε ο Δήμος Καντάνου-Σελίνου σε συνεργασία με την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Σελίνου, η οποία βοήθεια αναχώρησε από την Παλαιόχωρα προς την μεταφορική εταιρεία ΙΜΕΧ στα Χανιά όπου υπό την καθοδήγηση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας θα οδηγηθούν στις σεισμόπληκτες περιοχές.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν μεγάλη καθώς τα είδη που συγκεντρώθηκαν μέσα σε λίγες ημέρες ήταν πάρα πολλά.
Ο Δήμος Καντάνου- Σελίνου προσέφερε 153 κουβέρτες ενώ οι εργαζόμενοι του Δήμου με την πολύτιμη συνδρομή εθελοντών ανέλαβαν τη συσκευασία, την ταξινόμηση και τη σήμανση των χαρτοκιβωτίων.
Ο Δήμος ευχαριστεί θερμά όλους όσους προσέφεραν είδη ανθρωπιστικής βοήθειας και ιδιαίτερα την Αλβανική Κοινότητα Σελίνου για την άμεση ανταπόκριση και την προσφορά μεγάλης ποσότητας τροφίμων και ρούχων που έφεραν.
Ευχαριστούμε επίσης την Ομάδα Πολιτικής Προστασίας Σελίνου, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Σκάφης για την συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας ειδών πρώτης ανάγκης τροφίμων και ρουχισμού.
Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Ένωση Γεωργικών Συνεταιρισμών Σελίνου, τον Πρόεδρο Νικόλαο Φιωτάκη και τον οδηγό Κωνσταντίνο Κουκουλά για την ανταπόκρισή τους στην μεταφορά της ανθρωπιστικής βοήθειας στα Χανιά με το φορτηγό της ‘Ενωσης».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα