Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Απάντηση στον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο Εμμανουήλ Ντουντουλάκη

Κύριε Ντουντουλάκη,

μόλις διάβασα την επιστολή σας προς τον επί 13 συναπτά έτη και εκ νέου υποψήφιο δήμαρχο.
Διαβάζοντας σειρά τη σειρά, μου δημιουργούνται κάποια εύλογα ερωτήματα, τα οποία θέλω να παραθέσω παρακάτω και θα σας παρακαλούσα να απαντηθούν.
Ο κύριος Μαλανδράκης, άρχει επί 13 συναπτά έτη, εκ των οποίων τα 9 βρίσκεστε εσείς στην αξιωματική αντιπολίτευση και τα 4 προηγούμενα ο κύριος Κασσελάκης, ο οποίος εν συνεχεία “υποβιβάστηκε” ως δημοτικός σύμβουλος υπό την παράταξή σας.
Σε αυτά τα 4+9 χρόνια ως σύνολο, τι κάνατε ως αξιωματική αντιπολίτευση;
Προφανώς για να μην πω τίποτα, θα πω όχι αρκετά για να κερδίσετε την εμπιστοσύνη της πλειοψηφίας του εκλογικού σώματος του Δήμου Πλατανιά.
Αυτό σας οδήγησε σε δύο συνεχείς ήττες στις προηγούμενες εκλογικές διαμάχες και μια ακόμη πριν από αυτές του κυρίου Τσαγκαράκη και του κυρίου Κασσελάκη (αφού ανέλαβε τη θέση του παραιτηθέντος κυρίου Νικηφοράκη).
Εσείς που είχατε μέσα στον Δήμο χωριά “φρούρια”, που σας έδωσαν στο παρελθόν τα τοπικά και τις 2 φορές (ένα από αυτά και το Μάλεμε απ’ όπου κατάγομαι και διαμένω). Τι κάνατε γι αυτούς τους ανθρώπους;
Πού δηλώσατε το “παρών” να παλέψετε, δίπλα σε εκείνους και μέσα από εκείνους, να δώσετε στους υπολοίπους μια “γεύση” απο το τι θα κάνετε (αν ποτέ σας δώσουν την ευκαιρία να διοικήσετε);
Η απάντηση σε αυτό είναι απολύτως τίποτα! Τους αφήσατε αναντιπροσώπευτους.
Αν επρόκειτο λοιπόν για έναν εγωιστή και αλαζόνα δήμαρχο όπως υποστηρίζετε, θα έπρεπε να τους είχε αφήσει στο έλεος του Θεού. Εν αντιθέσει, έκανε πράξη αυτό που δήλωσε την επομένη των εκλογών, λέγοντας ότι «Οι εκλογές τελείωσαν. Σήμερα είμαστε όλοι μαζί στο ίδιο στρατόπεδο για το καλό του τόπου».
Θέλετε αλήθεια τέτοιους ψηφοφόρους στην παράταξή σας, με τόσο χαμηλή νοημοσύνη όπου πλανώνται από έναν άνθρωπο επί 13 συναπτά έτη καθώς λέτε;
Εν συνεχεία μιλάτε εσείς για μεταγραφές στην Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών από “αντιπάλους του παρελθόντος”.
Εσείς που στην απόγνωσή σας για να διοικήσετε (με τον έναν ή τον άλλον τρόπο) και δίχως να πάρετε τη γνώμη κανενός εκ των συνεργατών σας, συμμαχήσατε με τα δύο μεγαλύτερα “κόκκινα πανιά” (που σας έδιναν λόγο ύπαρξης) Τον επικεφαλής σας τον οποίο είχατε διαγράψει απο τον δικό σας συνδυασμό και τον άλλον συνυποψήφιο σας.
Μάλιστα δεχτήκατε να “υποβιβαστείτε” από επικεφαλής συνδυασμού, σε υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, λόγω της προσωπικής σας εμμονής να διοικήσετε, προσπαθώντας να συπαρασύρετε μαζί σας στην καταστροφή και όλους τους ανθρώπους που πάλεψαν τόσα χρόνια στο πλευρό σας και πίστεψαν στο πρόσωπό σας.
Τους ανθρώπους που έκαναν τους αντιπάλους σας δικούς τους.
Εκείνους τους ανθρώπους που σαν άβουλα όντα επιδιώξατε να “ξεκρεμάσετε” από το ένα ζωνάρι και να τους “κρεμάσετε” σε άλλο.
Μαζί με αυτούς και τους ψηφοφόρους σας.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Κρήτης καταθέτει στα “Χ.ν.” την αυτοδιοικητική του πρόταση

Αλήθεια, ο κ. Μαλανδράκης μπορεί να εξαγοράσει ή να πιέσει για ψήφους περισσότερο από έναν δεινό επιχειρηματία όπου έχει στη φαρέτρα του πολλαπλές συνεργασίες και δεκάδες (για να μην πω εκατοντάδες) ανθρώπους “στη δούλεψή του” (όπως και τις οικογένειές τους κατ’ επέκταση) σε περίπτωση που εκείνος αποφασίσει να το εκμεταλλευτεί;.
Κύριε Ντουντουλάκη,
κάθε φορά που δημοσιεύετε μια επιστολή, εσείς πρώτος απ’ όλους, δείχνετε στον κόσμο ότι υποτιμάτε τη νοημοσύνη και τη μνήμη του, προσπαθώντας να τους πείσετε ότι ξεκινάτε μόλις την “πολιτική καριέρα σας”.
Έχετε όμως στην πλάτη σας 9 βαριά χρόνια απραξίας να σας ακολουθούν.
Θυμηθείτε μόνον τις δημοσιεύσεις σας, όπου κατακεραυνώνατε και εν τη ουσία υβρίζατε στο όχι και τόσο μακρινό 2019, τους δύο κυρίους με τους οποίους συμπαραττάσεστε σήμερα (τον έναν ως επικεφαλής και τον άλλον ως συνυποψήφιο) για έργα την προηγούμενη νύχτα των εκλογών.
Νομίζω φαίνεται ξεκάθαρα τίνος πολιτικές είναι αυτές οι οποίες ασπαστήκατε και ο ίδιος συμπράττοντας μαζί τους, όπως και το γεγονός ότι δεν έχετε κανένα απολύτως πολιτικό πρόγραμμα και δεν σας ενδιαφέρει ο εκσυγχρονισμός και η πρόοδος των δημοτών και του Δήμου αλλά η προσωπική σας εμμονή γι’ αυτο και 20 ημέρες πριν τις εκλογές αυτοεξαιρεθήκατε από υποψήφιος δήμαρχος, αφήνοντας τους πολίτες που πίστεψαν σε εσάς και τόσο πολύ τους νοιάζεστε, “ξεκρέμαστους”.
Τελικά συνυπογράφω σε ένα τμήμα της επιστολής σας όπου μιλήσατε ειλικρινά και το παραθέτω παρακάτω…

Ο υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος Σπύρος Μπαλαντίνος μιλά για την ανάγκη διασύνδεσης πρωτογενούς τομέα – επιχειρηματικότητας

«Οι δημοτικοί συμβούλοι που προσαρτήθηκαν από εσάς στην Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών, το έκαναν μήπως και προλάβουν το “κακό” που μπορεί να φέρει η παράταξη του κυρίου Κασσελάκη». Δεν διαφωνούμε σε όλα τελικά…

Μετά τιμής.
Χανιωτάκης Ιωάννης 
υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος 
Αυτοδιοικητική Συνεργασία Πολιτών 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα