Σάββατο, 28 Νοεμβρίου, 2020

Απάντηση Σκουλάκη στις κατηγορίες Βάμβουκα

Για «παραποίηση της πραγματικότητας με σκοπό την διαμόρφωση κλίματος επιβολής σκληρών οικονομικών μέτρων από τη νέα δημοτική αρχή προς το σύνολο των Δημοτών» κατηγόρησε τον νεοκλεγέντα Δήμαρχο Χανίων Τάσο Βάμβουκα, ο νυν δήμαρχος Χανίων Μανώλης Σκουλάκης που σήμερα παρέθεσε στοιχεία και αριθμούς για τα έργα που εκτελέστηκαν και εκτελούνται μαζί με τους αρμόδιους αντιδημάρχους Κώστα Πρωτοπαπαδάκη ειδικό για θέματα Οικονομικών, Νάνσυ Αγγελάκη ειδικό για Τεχνικά έργα και Χρυσούλα Χατζηδάκη, αρμόδια για θέματα Παιδείας.

Ο κ. Σκουλάκης τόνισε ότι τα περισσότερα έργα που εκτελούνται είχαν ψηφιστεί από τον κ. Βάμβουκα στο Δημοτικό συμβούλιο ενώ ανέφερε ότι οι υπογραφόμενοι από τους ορκωτούς ισολογισμούς του Δήμου Χανίων είναι πλεονασματικοί για τα έτη 2011,2012,2013 και ότι υπάρχει αδιάθετο ποσό 1.400.000 ευρώ στο ταμείο του Δήμου ,αποκλειστικά για την εκτέλεση έργων το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί από 1η Σεπτεμβρίου με οποιοδήποτε τρόπο.
Παράλληλα ο κ. Σκουλάκης δήλωσε ότι «ψεύδεται ο κ. Βάμβουκας επικαλούμενος αποσπασματικά στοιχεία της έκθεσης του Παρατηρητηρίου του Α’ Τριμήνου του 2014” ενώ τόνισε ότι η παρούσα δημοτική αρχή δεν σύναψε κανένα δάνειο ώστε να επιβαρύνει το Δήμο».
Επίσης ο νυν Δήμαρχος Χανίων κάλεσε τον κ. Βάμβουκα να απαντήσει για το τι σκοπεύει να κάνει με τα παρακρατηθέντα από τη ΔΕΗ ανταποδοτικά, τι προτίθεται να κάνει με την επίδικη υπόθεση της ΛΑΧΩΡ, αν θα αυξήσει τα ανταποδοτικά τέλη , πώς θα διαθέσει το ποσό των 1.400.000 ποσού αδέσμευτης ΣΑΤΑ ενώ ανακοίνωσε πως στα τέλη Αυγούστου θα παρουσιάσει όλα τα στοιχεία στην Χανιώτικη κοινωνία.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΚΑΙ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

FOTO2Εν τω μεταξύ ο πρόεδρος του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Κώστας Πρωτοπαπαδάκης ανακοίνωσε την διοργάνωση εκδήλωσης για την παρουσίαση των δεκαπέντε δράσεων, των μελετών και των έργων που εκτελέστηκαν εντός της λιμενικής ζώνης και του ενετικού λιμένα.
Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει επίσης συναυλία του Χρήστου Δαμιανάκη με το συγκρότημα του και θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία πίσω από το Γιαλί Τζαμισί, την Πέμπτη 10 Ιουλίου στις 20.30. ΕΛ.Φ.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες