Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Εργα σε περιοχές του Δήμου Πλατανιά

Σύμβαση για έργα αποκατάστασης δρόμων αλλά και αντιπλημμυρικής προστασίας σε περιοχές του Δήμου Πλατανιά υπεγράφη σήμερα στο Δημαρχείο στο Γεράνι.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε η Υπογραφή Σύμβασης μεταξύ του δημάρχου Γιάννη Μαλανδράκη και του αναδόχου Κωνσταντίνου Νικάκη για κατασκευή έργων αποκατάστασης οδικού δικτύου και αντιπλημυρικής προστασίας προϋπολογισμού 245.000,00 ευρώ.
Συγκεκριμένα:
•Στην Δημοτική Ενότητα Βουκολιών προβλέπεται η αποκατάσταση της βατότητας δημοτικών οδών σε σημείο που έχουν υποστεί μεγάλες φθορές,κατασκευή νέων ασφαλτικών, τοιχία αντιστήριξης κλπ.
•Στην Δημοτική Ενότητα Κολυμπαρίου προβλέπεται η ανακατασκευή , τοιχία αντιστήριξης, τσιμεντόστρωσεις αγροτικών οδών σε σημεία που έχουν υποστεί ζημιές κλπ.
•Στην Δημοτική Ενότητα Πλατανιά προβλέπεται η κατασκευή αγωγού αποχέτευσης ομβρίων υδάτων , τσιμεντόστρωση σε οδοποιία σε σημεία που έχουν υποστεί ζημιά.
•Στην Δημοτική ενότητα Μουσούρων προβλέπεται τσιμεντόστρωση αγροτικής οδοποιίας σε σημεία που έχουν υποστεί ζημιές.
Ο χρόνος αποπεράτωσης του έργου ορίζεται σε δώδεκα μήνες. Η χρηματοδότηση προέρχεται από την Περιφέρεια Κρήτης ΣΑΕΠ 002.

 

 

 

 

 


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα