Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024

«Ανταλλαγή Προϊόντων» στο θέατρο Δημήτρης Βλησίδης

Την Πέμπτη 12, την Παρασκευή 13, το Σάββατο 14 και την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, η Ε.Ν.Σταση τέχνης παρουσιάζει στο θέατρο Δημήτρης Βλησίδης τη νέα κωμωδία του Παναγιώτη Ζαφείρη με τίτλο: «Ανταλλαγή Προϊόντων»

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «σε μια εποχή όπου το χρήμα ορίζει ακόμη και την ανθρώπινη αξία, ο Παναγιώτης Ζαφείρης τολμάει να φέρει τον κόσμο τούμπα και να πετάξει έναν άνθρωπο του σήμερα ανάμεσα σε παράξενα πλάσματα που περιφρονούν, αν όχι αποστρέφονται… το χρυσό! Κανείς δεν ενδιαφέρεται να υπολογίσει την αξία του. Αντιθέτως, τα πράγματα που είναι σημαντικά σε αυτόν τον αναποδογυρισμένο κόσμο είναι ευτελή και παράλογα στα μάτια του “νορμάλ” ήρωα ο οποίος προσπαθεί απεγνωσμένα να επιβιώσει έχοντας στα χέρια του μόνο… ένα κομμάτι χρυσό! Εμείς άραγε θα μπορούσαμε να ζήσουμε ανάμεσα σε τόσο “ακατάδεκτους” ανθρώπους; Μια σύγχρονη κωμωδία χαρακτήρων η οποία μέσα από το άφθονο γέλιο αγγίζει τις ευαίσθητες χορδές της αυτοκριτικής και μας ξανασυστήνει στον εαυτό μας.
«Ένας ξινός χρυσοχόος, ένας κουφός ηλικιωμένος, δύο τύποι…αχαρακτήριστοι, ένας Bob που λύνει σταυρόλεξα, μία φαντασμένη βίγκαν και μία… οπτασία. Πόσο πιθανό είναι να συνεννοηθείς; Και όμως.»

Συντελεστές:
Κείμενο: Παναγιώτης Ζαφείρης
Σκηνοθεσία: Φαίη Ψωμαδάκη
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Μικέλα Παπαδουλάκη
Παίζουν Αλφαβητικά: Βασίλης Αντωνάκης, Γιάννης Αγγελάκης, Γιώργος Καγλατζής, Γλυκερία Αναγνωστάκη, Ζάχος Δαγαλάκης, Ιωάννα Χιωτάκη, Νίκος Μαρκάκης, Ντένια Καραβασιλειάδη, Χρήστος Κωνσταντουδάκης.
Βοηθός Σκηνοθέτη: Εύα Γκουντάρα
Σχεδιασμός Αφίσας: Δήμητρα Ξηράκη
Στον ήχο και στην κατασκευή των σκηνικών ο Νάκος Καπενεκάκης

Διοργάνωση: Ε.Ν.Σταση Τέχνης

Τιμές εισιτηρίων:
Πόρτα: 12 ευρώ
More.com (πρώην Viva): 10 ευρώ
ΑΜΕΑ: 5 ευρώ»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα