Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Aνοιχτά τα φτερά του Χ. Γαρμπιδάκη

Κύριε διευθυντά,
την Τρίτη 7/6, τα “Χανιώτικα Νέα” δημοσίευσαν ένα ολοσέλιδο άρθρο του διακεκριμένου καθηγητή του Πολυτεχνείου Κρήτης, κ. Εμμανουήλ Μανούτσογλου με τίτλο “Στο Χώρο Τέχνης Χανίων-Η οδοιπόρος/φτάνω εκεί που χορεύω από πάντα”, ο αρθρογράφος που βίωσε τη συγκλονιστική παράσταση της περφόρμερ Φρόσως Ζαγοραίου, περιγράφει με απλά λόγια, μεστά και με ποιητική διάθεση, την υπέρβαση για φωτεινό γίγνεσθαι…
Ο Μανούτσογλου παράθεσε τους Αθηναίους συντελεστές-συνεργάτες της Ζαγοραίου, τον συντοπίτη μας φωτογράφο Δημήτρη Κυριακάκη, αλλά ξέχασε να αναφερθεί στον Χρήστο Γαρμπιδάκη, που είχε στο “Χώρο” την τεχνική – ηχητική και βιντεπροβολής υποστήριξη, και που χωρίς τη δουλειά του δε θα υπήρχε το άρτιο αποτέλεσμα, στο δύσκολο, μη θεατρικό, εκθεσιακό χώρο.
Ο Χρήστος Γαρμπιδάκης ακάματος, εργάζεται διακριτικά ως τεχνικός, σχεδόν 20 χρόνια τώρα, πρώτα στο ΚΑΜ και μετά σταθερά στο Πνευματικό Κέντρο Χανίων, η ψυχή το μάτι και το αυτί της κονσόλας των εκδηλώσεων. Μουσικός ο ίδιος, πρόσφατα δημιούργησε εταιρεία παραγωγής πολιτιστικών εκδηλώσεων. Του εύχομαι ολόψυχα, να ανοίξει τα φτερά του, ο τόσο αγαπητός τεχνικός – δημιουργός, χρειάζεται για το καλλιτεχνικό δυναμικό του τόπου.

Γιάννης Π. Μαρκαντωνάκης


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα