Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Ανησυχία για την αύξηση των τροχαίων

Την ανησυχία του για την αύξηση των τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων σε τοπικό επίπεδο, εξέφρασε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Αρωγής και Αλληλεγγύης Οικογενειών Θυμάτων Τροχαίων Δυστυχημάτων, Σταύρος Πολέντας, σε συνάντηση που είχε την Πέμπτη με τον ταξίαρχο κύριο Γεώργιο Λυμπινάκη, παρουσία και του διοικητού του Τμήματος Τροχαίας Χανίων κυρίου Ιωάννη Βλαχάκη.
Όπως ανακοινώθηκε, κατατέθηκαν προτάσεις και ιδέες για την ουσιαστική αντιμετώπιση των αυξημένων τροχαίων δυστυχημάτων και ατυχημάτων που παρουσιάζονται το τελευταίο χρονικό διάστημα.
Διαπιστώθηκε η βούληση για επαναπροσδιορισμό κοινών δράσεων όπως με επιτυχία μέχρι τώρα πραγματοποιούνται καθώς και ο αυστηρότερος έλεγχος στην τήρηση του Κ.Ο.Κ. Επίσης εξετάστηκε η περίπτωση της σύντομης χρησιμοποίησης των drones για την ακριβή αποτύπωση των τροχαίων.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου εκφράζει σε ανακοίνωσή του «την αμέριστη στήριξή του στο έργο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων σε ό,τι αφορά την οδική ασφάλεια καθώς και την πλήρη ικανοποίησή του από τα αποτελέσματα του καθημερινού και συνεχή αγώνα των Αστυνομικών, ελπίζοντας ότι το φετινό καλοκαίρι θα έχουμε μηδενικούς θανάτους και τραυματισμούς».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα