Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναβάλλεται το test event καλλιτεχνικής κολύμβησης

Η πρώτη δοκιμαστική διοργάνωση, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο 2020, ενδέχεται να αναβληθεί, λόγω περιορισμών στα σύνορα της Ιαπωνίας, όπως αναφέρουν σχετικά τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.

Πρόκειται για το test event καλλιτεχνικής κολύμβησης, που έχει προγραμματιστεί για το διάστημα από τις 4 μέχρι τις 7 Μαρτίου και που θα λειτουργήσει και ως τουρνουά πρόκρισης για την κορυφαία διοργάνωση, με την συμμετοχή αθλητών από 10 χώρες.

Ωστόσο, θεωρείται πιθανό να αναβληθεί για τον Απρίλιο ή τον Μάιο, σύμφωνα με διάφορα τοπικά μέσα ενημέρωσης, που επικαλούνται πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Η Ιαπωνία, που επλήγη από την έξαρση της πανδημίας, έχει κηρυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έως τουλάχιστον στις 7 Φεβρουαρίου, μέτρο που αφορά στο Τόκιο και άλλες δέκα περιοχές, ενώ απαγορεύεται η είσοδος στο έδαφός της, αλλοδαπών οι οποίοι δεν είναι κάτοικοι της χώρας.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Κολύμβησης (FINA) και η ιαπωνική ομοσπονδία κολύμβησης, εκτιμούν ότι αυτοί οι περιορισμοί θα κάνουν την διοργάνωση του test event πολύ δύσκολη, σύμφωνα με τα εν λόγω μέσα ενημέρωσης.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί, ότι μέχρι στιγμής, κανένας από τους εμπλεκόμενους φορείς, δεν έχει προβεί σε σχολιασμό των δημοσιευμάτων.

 

Στο 44ο επεισόδιο και μας ψεκάζουν και μας πληρώνουν στον ποδηλατόδρομο της οδού Κυδωνίας, ενώ βλέπουμε τα έργα στα Χανιά να προχωρούν, μιλάμε για τις εξορύξεις στο Αιγαίο και λογοκρίνουμε παιδικές ταινίες της Disney

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες