Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ανάρτηση γιγαντοπανό ενάντια στην παρουσία των Αμερικάνων

Γιγαντοπανό της Τομεακής Επιτροπής Χανίων του ΚΚΕ και των Τομεακών Οργανώσεων της ΚΝΕ αναρτήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στα γραφεία του Κόμματος στο κέντρο της πόλης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «με αυτή τη συμβολική κίνηση οι οργανώσεις του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Χανιά εκφράζουν την καταδίκη τους στην παρουσία του αμερικάνικου αεροπλανοφόρου «Gerald R. Ford» στη Σούδα, κηρύσσοντάς τους φονιάδες των λαών ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ και απαιτώντας την απεμπλοκή της χώρας από τα επικίνδυνα σχέδια ΗΠΑ-ΝΑΤΟ-ΕΕ στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και το κλείσιμο της βάσης της Σούδας.
Παράλληλα καταδίκασαν τη στήριξη του κράτους-δολοφόνου του Ισραήλ, που έχει εκφραστεί τόσο από την κυβέρνηση της ΝΔ όσο και από τα υπόλοιπα αστικά κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΑΣΟΚ, καλώντας τον λαό να δυναμώσει το πλατύ κύμα αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό με το σύνθημα: «Με την Παλαιστίνη ως τη λευτεριά!».
Η πολύμορφη δράση των οργανώσεων του ΚΚΕ και της ΚΝΕ στα Χανιά απέναντι στην παρουσία των Αμερικάνων στην πόλη, συνεχίζεται τη Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου, στις 6.30μ.μ. στην πλατεία Δημοτικής Αγοράς, όπου καλούν σε πικετοφορία για την πλατιά ενημέρωση του χανιώτικου λαού».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα