Κυριακή, 24 Οκτωβρίου, 2021

Προσπάθεια εξαπάτηση καταγγέλει ο Βάμβουκας

Προσπάθεια εξαπάτησης από επιτήδειους καταγγέλει ο Τάσος Βάμβουκας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Ενεργών Πολιτών και πρόεδρος του Συνεταιρισμού Φαρμακοποιών Χανίων.

Αναλυτικότερα, στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι: «Όπως ενημερώθηκα από συμπολίτες μας, τις τελευταίες μέρες επιτήδειοι χρησιμοποιούν το όνομά μου προσπαθώντας να τους εξαπατήσουν και να αποσπάσουν χρήματα από τραπεζικούς λογαριασμούς. Ενημερώνω ότι ποτέ δεν ζήτησα και δεν πρόκειται να ζητήσω τηλεφωνικά οτιδήποτε έχει σχέση με τραπεζικούς λογαριασμούς τρίτων. Συνιστώ προσοχή σε όσους τους ζητηθεί, να μην δίνουν στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών. Έχει ενημερωθεί σχετικά το τμήμα ασφαλείας Χανίων και διενεργεί έρευνα».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα, προειδοποίηση απάτης «εις βάρος της αθλητικής οικογένειας» είχε κάνει λόγο η «ΠΑΕ Χανιά» τονίζοντας ότι πληροφορήθηκε «από γυμναστές των Χανίων πως δέχτηκαν επικοινωνία από άγνωστα σε αυτήν πρόσωπα, τα οποία επικαλέστηκαν το όνομα του Προέδρου της ΠΑΕ Χανιά, Αντώνη Ροκάκη, με σκοπό να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και καρτών, με πρόσχημα επαγγελματική συνεργασία για την υποστήριξη των ποδοσφαιριστών της ομάδας.
Ο Πρόεδρος της «ΠΑΕ Χανιά» έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή τις αρμόδιες Αστυνομικές Αρχές παρακαλώντας να λάβουν άμεσα τα αναγκαία νόμιμα προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα για την προστασία των συμπολιτών του.
Παρακαλούμε τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην εμπιστεύονται για κανέναν λόγο ευαίσθητα προσωπικά τους δεδομένα σε οποιονδήποτε τρίτο».

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες