Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024

Ανακοίνωση συμμετεχόντων στον 3ο κύκλο σεμιναρίων για Α’ Βοήθειες του Δήμου Χανίων

Από τον Δήμο Χανίων ανακοινώθηκαν συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες, οι οποίοι επιλέχθηκαν να παρακολουθήσουν τα Σεμινάρια Πρώτων Βοηθειών, που διοργανώνει σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό-Περιφερειακό Τμήμα Χανίων.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις για τα σεμινάρια: 7ο: Κυριακή 23 Απριλίου και 8ο: Δευτέρα – Τετάρτη 24 & 26 Απριλίου.

Δηλώσεις συμμετοχής μέσω email στο: g-pprostasia@chania.gr
Ο κατάλογος με τους επιλεγέντες του 3ου κύκλου σεμιναρίων, οι οποίοι προέκυψαν με αυστηρή τήρηση προτεραιότητας από τις δηλώσεις συμμετοχής, έχει αναρτηθεί (με τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης) στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Χανίων www.chania.gr και στον σύνδεσμο:
https://www.chania.gr/enimerosi/municipality-press-releases/apotelesmataees642023.html
Παρακαλούνται οι επιλεγέντες στον 3ο κύκλο του σεμιναρίου, οι οποίοι αντιμετωπίζουν πιθανό κώλυμα για τη συμμετοχή τους, να το δηλώσουν εγκαίρως, απαντώντας στο επιβεβαιωτικό e-mail που τους έχει αποσταλεί, ώστε να κληθούν να συμμετέχουν οι επιλεχθέντες της λίστας αναμονής.
Παράλληλα, ενημερώνονται οι ενδιαφερόμενοι πως θα επαναληφθούν και άλλοι κύκλοι Σεμιναρίων Πρώτων Βοηθειών, μέχρι και τον Αύγουστο 2023. Συγκεκριμένα, ο 2ος Κύκλος θα ανακοινωθεί εντός του Φεβρουαρίου, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν εγκαίρως τη συμμετοχή τους.
Για τυχόν διευκρινήσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 28213 41681 (Αυτοτελές Γραφείο Πολιτικής Προστασίας Δήμου Χανίων) ή 28210 52550 (Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός- Περιφερειακό Τμήμα  Χανίων), εργάσιμες ημέρες και ώρες  ή να στείλετε email στο g-pprostasia@chania.gr.
Η εκπαίδευση πραγματοποιείται, στο πλαίσιο της πράξης «Δράσεις Ενημέρωσης -Ευαισθητοποίησης κοινού σε θέματα περιβαλλοντικών κινδύνων και Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή ΒΑΑ του Δήμου Χανίων», η οποία συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση – Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ( ΕΤΠΑ)  και από Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του Ε.Π «Κρήτη 2014-2020» (MIS 5060324/2.1)»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα