Πέμπτη, 2 Δεκεμβρίου, 2021

Ανάγκη παρεμβάσεων στην οδό Ακρωτηρίου

Κεντρική οδός με πολύ μεγάλη κυκλοφορία όλο τον χρόνο και ιδιαίτερα την θερινή περίοδο είναι η οδός Μητσοτάκη και Ακρωτηρίου μέχρι και τον αερολιμένα Χανίων.
Παρά ταύτα δεν έχουν γίνει ανάλογες επεμβάσεις ούτως ώστε να μειωθούν οι κίνδυνοι για όσους τη χρησιμοποιούν.
Ενδεικτικά παραθέτουμε δύο επικίνδυνα σημεία της με διασταυρώσεις όπου στο ένα, αν και έχει εγκατασταθεί φωτεινή σήμανση, δεν έχει λειτουργήσει ακόμα.

3 Comments

  1. Σωστά χρήζει παρεμβασεων η οδός Ακρωτηρίου Μητσοτάκη καθώς είναι ο οδικός άξονας που συνδέει μια από τις πυλες εισόδου στη πολη των Χανίων κ συγκεκριμένα το Αεροδρόμιο Χανίων κ διασχίζει την περιοχη της Χαλέπα μιας περιοχης που συντομα θα μετεξελιχθει σε περιοχη έντονης τουριστικής κίνησης ένεκα της λειτουργίας του Νέου Αρχαιολογικού Μουσείου Χανίων παραλληλα με το Μουσείο-οικεια Ελ.Βενιζέλου κ το μελλοντικό Λαογραφικό-Τεχνολογικο Μουσείο της Γαλλικής Σχολής!!!!!!!!!!!Χρήζει παρεμβασεων στο συνολο της η Ακρωτηρίου Μητσοτάκη κ με την δημιουργία ενός κόμβου στη Πλατεία Κατσαμπα!!!!!!!!!!!

  2. Η φωτεινή σήμανση που υπάρχει στη διασταύρωση με την Προφήτη Ηλία, έχουμε πει πολλές φορές ότι είναι πρώην πεζοφάναρα. ΜΟΝΟ για την διευκόλυνση των μαθητών του πρώην δημόσιου νηπιαγωγείου που λειτουργούσε πριν από σχεδόν μία 20ετία πάνω στην πλατεία και που απ’ έξω είναι το φανάρι. Το κτίριο υπάρχει ακόμα, άσχετα αν είναι κάτι άλλο τώρα. Τα φανάρια όμως, καμμία σχέση ΔΕΝ έχουν με την ρύθμιση της κυκλοφορίας της εν λόγω διασταύρωσης. Παρ’ όλα αυτά, έχω ξαναγράψει, ότι σε ερώτηση που είχα θέσει παλαιότερα στη διεύθυνση σηματοδότησης του Δήμου, η απάντηση ήταν ότι ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ. Από τότε δεν ξέρω αν έχει αλλάξει κάτι αλλά μάλλον πως όχι. Και οι δύο διασταυρώσεις είναι ΚΑΡΜΑΝΙΟΛΑ.

  3. Εγώ το ανέφερα στο Δήμο το 2016 πως θα εχωμαι θύματα ,αν δεν μπει φανάρι κυρίως στην έξοδο Άγιος Ματθεος.Μου είπαν κυρία μου ξέρεις σε ποσά σημεία των Χανίων πρέπει να μπούμε φανάρια στα Χάνια;Δεν προβλέπεται.
    Ευχαριστω.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα