Πέμπτη, 30 Νοεμβρίου, 2023

Αναχώρησαν από τα Χανιά οι Τούρκοι δημοσιογράφοι

Αναχώρησε σήμερα από τα Χανιά η Τουρκική αποστολή η οποία, όπως ανακοίνωσε η Ενωση Ξενοδόχων, «απαρτίζετο από διακεκριμένους επικεφαλής, σημαντικών επιχειρηματικών τουριστικών φορέων, διακεκριμένων δημοσιογράφων από τις εφημερίδες Ηürriyet, Milliyet και Posta, καθώς και σημαντικών τουριστικών πρακτόρων».

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η αποστολή «αναχώρησε από τα Χανιά με τις καλύτερες εντυπώσεις και έχοντας αφήσει επίσης στα μέλη του Δ/Σ της Ένωσης Ξενοδόχων Ν. Χανίων, μία νότα αισιοδοξίας για την δυναμική και τις προοπτικές που έχουν οι χώρες μας».

Ακόμα η Ενωση Ξενοδόχων σημειώνει:

«Πολύ σύντομα θα έχουμε κάποια γκρουπ Τούρκων επισκεπτών στα Χανιά , ενώ παράλληλα τα μέλη μας, έχουν την δυνατότητα μέσω της Ένωσης, να προτείνουν τιμές ώστε σύντομα, εντός Ιουλίου, να έχουμε απευθείας πτήσεις από την Τουρκία προς τα Χανιά, εφόσον επιβεβαιώσουμε την αεροπορική σύνδεση .
Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε πρώτη φάση , ωφελημένα θα είναι τα ξενοδοχεία 2**, 3*** και 4**** και μικρής δυναμικότητας.
Μετά την φιλοξενία των συγκεκριμένων ατόμων θεωρούμε βέβαιο ότι έχουμε πολλά κοινά πάνω στα οποία μπορούμε να βασιστούμε και τα Χανιά να γίνουν ένας σημαντικός προορισμός για Τούρκους επισκέπτες , ξεκινώντας από φέτος, σε μια χρονιά όπου δυστυχώς τα μέχρι τώρα σημάδια από τις υπάρχουσες αγορές δεν είναι τα αναμενόμενα, λόγω της ρευστής κατάστασης που επικρατεί στην Ελλάδα.
Είναι επομένως απαραίτητο να αναπτύξουμε νέες αγορές , να διαφοροποιήσουμε το προϊόν μας και να προσελκύσουμε επισκέπτες με υψηλό καταναλωτικό προφίλ όπως οι Τούρκοι.
Η Ένωση Ξενοδόχων Ν. Χανίων, εργάζεται αδιάκοπα προς αυτή την κατεύθυνση και ελπίζουμε να δούμε αποτελέσματα σύντομα».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα