Πέμπτη, 1 Δεκεμβρίου, 2022

Αλληλεγγύη σε δύο τροχούς

Από τα Χανιά και το Ρέθυμνο προσφέρθηκαν τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη στο κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων στα Χανιά
Από τα Χανιά και το Ρέθυμνο προσφέρθηκαν τρόφιμα, ρούχα και άλλα είδη στο κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων στα Χανιά

Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν οι μοτοσυκλετιστές μέλη του συλλόγου “V-Strom Greek Riders”, οι οποίοι για τρίτη συνεχόμενη χρονιά προσέφερεαν είδη πρώτης ανάγκης σε προνοιακές δομές και ιδρύματα σε περιοχές της χώρας, μεταξύ των οποίων και τα Χανιά.
Σε Χανιά και Ρέθυμνο τα μέλη των τοπικών ομάδων ένωσαν τις δυνάμεις τους και προσέφεραν στο Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Αρρένων στα Χανιά, τρόφιμα ρούχα και είδη προσωπικής υγιεινής, ενώ οι V-Strom Greek Riders Ηρακλείου προσέφεραν στην Στέγη Ανηλίκων, 500 λίτρα πετρέλαιο, βιβλία και είδη ένδυσης – υπόδησης.

ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΛΛΑΔΑ
Το Σάββατο 16/12 οι V-Strom Greek Riders στην Αθήνα επισκέφτηκαν για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Κέντρο Βρεφών Μητέρα, το οποίο φιλοξενεί ορφανά παιδάκια ηλικίας από μηνών έως και τεσσάρων ετών. Με το ποσό που συγκεντρώθηκε, ύψους 2.700€, αγοράστηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, όπου και προσφέρθηκαν στο Κέντρο Βρεφών Μητέρα.
Μέλη της ομάδας V-Strom Greek Riders Ηπείρου, επισκέφτηκαν την Κιβωτό του Κόσμου, στην Πωγωνιανή, όπου συγκεντρώνοντας ποσό άνω των 300 ευρώ, προσέφεραν τρόφιμα, είδη καθαρισμού και γραφικής ύλης. Αντίστοιχα
Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση, σε εξέλιξη βρίσκεται η φιλανθρωπική δράση των V-Strom Greek Riders Θεσσαλονίκης, όπου με την συμβουλευτική υποστήριξη του Συλλόγου «Πνοή Ζωής για το παιδί» θα προσφέρει στο Ελληνικό παιδικό χωριό Φιλύρου, τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης, ενώ την εβδομάδα των Χριστουγέννων θα πραγματοποιηθεί γεύμα αγάπης στο εστιατόριο “Βυθός Seafood” στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης με εκπλήξεις για τους μικρούς φίλους.
Συνολικά από όλες τις φιλανθρωπικές δράσεις, συγκεντρώθηκε ποσό άνω των 4.000€, με το οποίο και κατάφεραν να προσφέρουν ελπίδα, χαμόγελα και αγάπη σε μικρά παιδιά, που τόσο το έχουν ανάγκη.
Η ομάδα V-STROM Greek Riders, η οποία απαριθμεί πάνω από 5.000 μέλη από όλη την Ελλάδα, θα παραμείνει αρωγός φιλανθρωπικών δράσεων στηρίζοντας ανιδιοτελώς κινήσεις με ευαισθησία στον συνάνθρωπο.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα