Κυριακή, 20 Ιουνίου, 2021

Αλλαγή διοικήσεων… και η περίπτωση του Εθνικού Σταδίου Χανίων

Οχι, δεν με παραξενεύει το γεγονός ότι οι νέοι διοικητές και οι συν αυτοίς που τους ανατέθηκαν οι τύχες των Νοσοκομείων της χώρας αποτελούν στελέχη του κόμματος που κυβερνά;
Και η σημερινή κυβέρνηση ακολουθεί την πεπατημένη… Αυτό που ίσχυε, εξακολουθεί να ισχύει… Κάποιος μάλιστα “πονηρά”σκεπτόμενος θα υποστήριζε ότι υπό μία έννοια η όλη διαδικασία που ακολουθήθηκε μπορεί να χαρακτηρισθεί και ως… συνέχεια του κράτους… Του ελληνικού κράτους βεβαίως που λειτουργεί έτσι ως είναι μαθημένο! Οι όποιες εξαιρέσεις απλά υπάρχουν για να επαληθεύουν τον κανόνα!
Καμία εντύπωση δεν μου κάνουν λοιπόν οι διορισμοί των “ημετέρων”, αναμενόμενες και οι αντιπολιτευτικές ανακοινώσεις που στηλιτεύουν τη διαδικασία… την οποία είχαν και οι ίδιοι ακολουθήσει.
Τη δουλειά τους οι μεν, τη δουλειά τους κι οι δε!
Ναι, θα έπρεπε να λειτουργούμε διαφορετικά· π.χ. να επιβραβεύουμε το θετικό έργο που έχει επιτελεστεί, να αφήνουμε τους άξιους στις θέσεις τους ακόμη κι αν αυτοί δεν ανήκουν στον κομματικό σωλήνα μας! Ωστόσο έως ότου συμβεί κάτι τέτοιο, και από τη στιγμή που αυτή η “άλλου τύπου διακυβέρνηση” αργήσει να τη βιώσουμε εδώ, τουλάχιστον ας προσπαθήσουμε να μην γκρεμίζουμε εκείνα που έχουν κτιστεί.
Ας προσπαθήσουμε να ξεκινούμε τον διάλογο από τη στιγμή της… “παράδοσης – παραλαβής” και να εστιάσουμε στην απρόσκοπτη συνέχεια του έργου των προηγουμένων από τους επόμενους!
Απτό παράδειγμα στα καθ’ ημάς η περίπτωση με το έργο που έχει παρουσιάσει η απερχόμενη Διοίκηση στο Εθνικό Στάδιο Χανίων το οποίο τα τελευταία χρόνια “ανανεώθηκε”, “ομόρφυνε” και συνεχώς καλωπίζεται· ενώ ακόμη και τώρα οι εργασίες προχωρούν σε αυτό. Η εικόνα δε που παρουσιάζει απέχει παρασάγγας από αυτήν την προ ετών αποκρουστική που ήταν άκρως απωθητική για όλους τους αθλούμενους και επισκέπτες του! Ας ελπίσουμε ότι και η νέα διοίκηση θα φανεί αντάξια της προηγούμενης!

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες