Παρασκευή, 28 Ιανουαρίου, 2022

Aυξημένα μέτρα στα λιμάνια το Δεκαπενταύγουστο

Την λήψη αυξημένων μέτρων στα λιμάνια του Πειραιά, της Ραφήνας και του Λαυρίου, καθώς και σε όλα τα λιμάνια των νησιών που υποδέχονται μεγάλο αριθμό επισκεπτών, ενόψει της εξόδου του Δεκαπενταύγουστου ζήτησε την Τετάρτη ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης στην διάρκεια ειδικής σύσκεψης.

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «ο Υπουργός έδωσε σαφείς και ρητές οδηγίες να εντατικοποιηθούν τα μέτρα στα παραπάνω λιμάνια, ώστε να είναι ομαλή και δίχως προβλήματα τόσο η έξοδος, όσο και η επιστροφή των επισκεπτών των νησιών με τα πλοία της ακτοπλοΐας, καθώς επίσης και να διενεργηθούν έλεγχοι προκειμένου να διαπιστωθεί ότι τα πλοία δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα που θα μπορούσε να επηρεάσει την ομαλή διακίνηση επιβατών και οχημάτων.

Παράλληλα ζήτησε να υπάρξουν σχετικές συστάσεις και προς τις εταιρίες της ακτοπλοΐας προκειμένου να συμβάλουν και αυτές στην ομαλή διακίνηση των επιβατών.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Κλαδάρχης του Β’ Κλάδου Υποναύαρχος Λ.Σ. Αγησίλαος Αναστασάκος, ο Κλαδάρχης του Γ’ Κλάδου Υποναύαρχος Λ.Σ. κ. Ιωάννης Ζήκας, Ο Κεντρικός Λιμενάρχης Πειραιά Αρχιπλοίαρχος Λ.Σ. Αλέξανδρος Τσελίκης, ο Λιμενάρχης Ραφήνας Πλοίαρχος Λ.Σ. Δημήτρης Κωσταράκης, ο Λιμενάρχης Λαυρίου Πλοίαρχος Λ.Σ. Τρύφωνας Κοντιζάς και ο Διευθυντής του Γραφείου του Υπουργού, Αντιναύαρχος Λ.Σ. ε.α. Αντώνης Βιδάλης»

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα