Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αισιόδοξες εκτιμήσεις για τη φετινή τουριστική κίνηση στα Χανιά από τον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης

Αισιόδοξα μηνύματα για τη φετινή τουριστική κίνηση στα Χανιά από τον κλάδο της βραχυχρόνιας μίσθωσης μεταφέρει στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας ΜΙΝΤ – Διαχείριση Ακινήτων bnb Α.Ε. και πρόεδρος του νεοσύστατου Συνδέσμου Ελληνικών Εταιρειών Βραχυχρόνιας Μίσθωσης Ακινήτων (STAMA) Νάσος Γαβαλάς. Συγκεκριμένα σημείωσε ότι «η τάση των επισκεπτών να επιλέγουν, σε σημαντικό βαθμό, τις ανεξάρτητες κατοικίες για τη διαμονή τους είναι κάτι που ευνοεί την περιοχή των Χανίων. Η αναμενόμενη αύξηση του τουρισμού και η διαμονή σε διαμερίσματα και βίλες θα βοηθήσουν και στην αύξηση των εσόδων των ιδιοκτητών», εξηγεί ο κ. Γαβαλάς.

Στο 56ο επεισόδιο, βάφουμε τα Χανιά «πράσινα» στους δασικούς χάρτες ενώ περιμένουμε την πρόταση του Δήμου Χανίων για τον Λόφο Καστέλι και «ταξιδεύουμε» στην μετά covid εποχή.

Όσον αφορά στις προοπτικές για τον τουρισμό το 2021, ο κ. Γαβαλάς τονίζει ότι «σημαντικό ρόλο θα παίξει η ταχύτητα που θα εμβολιαστεί τόσο ο εγχώριος πληθυσμός όσο και οι τουρίστες μέχρι το καλοκαίρι του 2021, ώστε να διευκολυνθεί η πλήρης και ελεύθερη μετακίνηση των ταξιδιωτών», συμπληρώνοντας ότι «στο αισιόδοξο σενάριο ελπίζουμε ο αριθμός των τουριστών να πλησιάσει τα νούμερα του 2019».
Εστιάζοντας στην αγορά της βραχυχρόνιας μίσθωσης στα Χανιά, ο κ. Γαβαλάς ανάφερε ότι αυτή επέδειξε μεγάλη ανθεκτικότητα στην κρίση της πανδημίας που έπληξε το τουριστικό κύμα και εκτιμούμε ότι θα είναι ένας από τους «πρωταθλητές» του τουρισμού για το 2021. Στο σημείο αυτό ο κ. Γαβαλάς στάθηκε στην απόφαση της εταιρίας MINT να επεκταθεί στην δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Κρήτης αναφέροντας ότι η απόφαση αυτή έχει στρατηγικό και μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, καθώς σχεδιάζει επενδύσεις σε νέες υπηρεσίες και νέες θέσεις εργασίας, με στόχο να ενισχυθεί το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων της εταιρείας», σημειώνει ο κ. Γαβαλάς. Τονίζεται ότι η MINT διαχειρίζεται αποκλειστικά πάνω από 300 ακίνητα σε όλη την χώρα, φιλοξενώντας 14.000 επισκέπτες σε ετήσια βάση, σύμφωνα με στοιχεία της εταιρίας.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες