Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Αγώνας Μπάσκετ στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας ΑμεΑ

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο αγώνας μπάσκετ που διοργάνωσαν ο Δήμος Πλατανιά, το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου και το Εσπερινό ΕΠΑΛ Πλατανιά, σε συνεργασία με το Αθλητικό Σωματείο “ΑΕΤΟΙ” με έδρα τα Χανιά, την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Κλειστό Στάδιο Ταυρωνίτη.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές του Σωματείου με “αντίπαλους” μαθητές και καθηγητές του Εσπερινού ΕΠΑΛ. Στον αγώνα χαιρετισμό απηύθυναν η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ & Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Χρυσούλα Μαραγκουδάκη, ο Αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Καλαϊτζάκης και ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος και Διευθυντής του ΕΠΑΛ κ. Γιάννης Δαράκης ενώ παραβρέθηκε και ο Αντιδήμαρχος κ. Χαρίτων Μπομπολάκης. Ο αγώνας διοργανώθηκε στο πλαίσιο εορτασμού της 3ης Δεκεμβρίου ως Παγκόσμιας Ημέρας Ατόμων με Αναπηρία και με στόχο την ευαισθητοποίηση για τα δικαιώματα και τις δυνατότητες των ατόμων με αναπηρία καθώς και της καλλιέργειας του σεβασμού και καταπολέμησης κάθε μορφής διακρίσεων και αποκλεισμών.

Σημειώνεται επίσης πως στο παραπάνω πλαίσιο, θα πραγματοποιηθεί ομιλία τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 18.00, στο Δημαρχείο Πλατανιά (Γεράνι). Ομιλήτρια θα είναι η Πρόεδρος του Σωματείου ΑμεΑ Χανίων, κυρία Μπασιά Αμαλία. «Επειδή τα δικαιώματα που απορρέουν από την εκάστοτε αναπηρία είναι διαφορετικά, θα ήταν ωφέλιμο οι συμμετέχοντες να έχουν μαζί τους την απόφαση ΚΕ.Π.Α.. Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Για περισσότερες πληροφορίες/διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Πλατανιά, στα τηλέφωνα 2821341033 και 2821341040».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα