22.4 C
Chania
Παρασκευή, 11 Ιουλίου, 2025

Αγώνας Ιστιοσανίδας «GR WAVE FEST FANEROMENI 2022»

Ο Ναυτικός Όμιλος Σητείας και η Περιφέρεια Κρήτης στα πλαίσια του ετήσιου προγράμματος Αγώνων συνδιοργανώνουν στις 1 και 2 Οκτωβρίου στην θαλάσσια περιοχή Φανερωμένης Σκοπής Σητείας τον καθιερωμένο αγώνα Ιστιοσανίδας κατηγορίας FUN BOARD , με ονομασία : GR WAVE FEST FANEROMENI 2022 .

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση «Ο αγώνας πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Ομίλου Ιστιοσανίδας Ηρακλείου.
Το πρόγραμμα αγώνων ξεκινά το Σάββατο 01/10/2022 στις 09:00 πμ. και λήξη στις 17:00 μμ. και θα συνεχιστεί την Κυριακή 02/10/2022 στις 09:00 πμ. Με λήξη στις 16:00 μμ.
Προσκαλούνται οι πολίτες να παρακολουθήσουν τους εντυπωσιακούς αγώνες και να στηρίξουν τους αθλητές που συμμετέχουν οι οποίοι θα προσφέρουν μοναδικό θέαμα»


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα