Παρασκευή, 22 Οκτωβρίου, 2021

Αυξήσεις και σε Ζάκυνθο – Καβάλα

Αυξημένα τέλη προσγείωσης αλλά και επιβατών ισχύουν από αυτόν τον μήνα και στα αεροδρόμια Ζακύνθου και Καβάλας, όπως επισημάνθηκε στα “Χ.ν.” από στελέχη της Fraport με αφορμή χθεσινό μας δημοσίευμα.
Όπως προκύπτει από τα στοιχεία της εταιρείας, τα τέλη προσγείωσης στη Ζάκυνθο αυξήθηκαν από 2,36€ ευρώ σε 6,88€ ευρώ και στην Καβάλα από 2,36€ σε 6,31€. Υπενθυμίζεται ότι στα Χανιά τα τέλη προσγείωσης αυξήθηκαν από 2,02€ σε 7,05€. Όσον αφορά τα τέλη επιβατών και στα τρία αεροδρόμια είναι πλέον στα 15 ευρώ.
Στην Fraport υποστηρίζουν ότι κινούνται αποκλειστικά βάσει όσων προβλέπει η σύμβαση παραχώρησης που έχουν υπογράψει στο ελληνικό δημόσιο, ενώ αυξήσεις τελών θα γίνουν μέχρι το 2021 σε όλα τα περιφερειακά αεροδρόμια που διαχειρίζεται η γερμανική εταιρεία.
Όσον αφορά τα νέα δρομολόγια προς Χανιά, υπάρχει αισιοδοξία ότι θα αυξηθούν, χωρίς πάντως να υπάρχει – μέχρι σήμερα – προοπτική για εταιρεία χαμηλού κόστους, ειδικά στο δρομολόγιο Χανιά – Αθήνα, όπου η έλλειψη ανταγωνισμού έχει “εκτοξεύσει” τις τιμές των εισιτηρίων.

 

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες