Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, 2023

Αυξάνονται καθημερινά τα αιτήματα από οικογένειες καρκινοπαθών προς τον “Ορίζοντα”

Πενήντα – ένα αιτήματα για στήριξη από οικογένειες που έχουν καρκινοπαθείς έχει δεχθεί από την αρχή του χρόνου ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης “Ορίζοντας”. Στο μεταξύ, στο πλαίσιο της συμπαράστασης που δείχνουν καθημερινά πολίτες, επιχειρήσεις και φορείς της πόλης προς τον “Ορίζοντα”, το γυμναστήριο “Παλμός”, με αφορμή την συμπλήρωση 23 χρόνων λειτουργίας του, διοργανώνει αύριο, Σάββατο, ένα πάρτι τα έσοδα από το οποίο θα διατεθούν για τις ανάγκες του Συλλόγου “Ορίζοντας”.

Το πάρτι θα πραγματοποιηθεί αύριο, Σάββατο 20 Φεβρουαρίου, μετά τις 10 το βράδυ στο κλαμπ “Senso” και είναι ανοιχτό σε οποιονδήποτε φίλο και μη του γυμναστηρίου θέλει να διασκεδάσει αλλά και να ενισχύσει οικονομικά τον “Ορίζοντα”.
«Με αφορμή τη συμπλήρωση των 23 χρόνων από την έναρξη λειτουργίας του Γυμναστηρίου μας αποφασίσαμε να κάνουμε μια εκδήλωση και προσκαλούμε τους φίλους του γυμναστηρίου και όποιον άλλο θέλει να παραβρεθεί για να διασκεδάσουμε αλλά και να βοηθήσουμε την προσπάθεια που κάνει ο “Ορίζοντας” που είναι γνωστός για το έργο του», σημείωσε σχετικά ο ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου Αντώνης Βουρδουμπάκης σε συνέντευξη Τύπου που διοργανώθηκε την Παρασκευή στα γραφεία του “Ορίζοντα”.

Εκ μέρους του “Ορίζοντα” η Μαρία Μανιαδάκη ευχαρίστησε για την πρωτοβουλία τον ιδιοκτήτη του “Παλμού” και για τη στήριξη που αποφάσισε να προσφέρει στον έργο του Συλλόγου. Τόνισε δε ότι καθημερινά αυξάνονται τα αιτήματα για βοήθεια που δέχεται ο “Ορίζοντας” από οικογένειες που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν στα έξοδα και τις ανάγκες θεραπείας μελών τους που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. «Κάθε μέρα και περισσότεροι Χανιώτες ζητάνε τη βοήθειά μας και δυστυχώς αυξάνονται τα περιστατικά που έρχονται στον “Ορίζοντα” και ζητάνε είτε ηθική στήριξη, είτε χρήματα για τις μετακινήσεις τους και τα έξοδα θεραπείας, είτε φιλοξενία στους 6 ξενώνες που διατηρούμε στην Αθήνα. Και πρέπει να πούμε ότι -και πάλι δυστυχώς- αυτή τη στιγμή οι ξενώνες είναι γεμάτοι».

Η κα Μανιαδάκη επεσήμανε σχετικά ότι από την αρχή του 2016 ο Σύλλογος έχει δεχθεί 51 αιτήματα από οικογένειες που χρειάζονται βοήθεια, ενώ υπογράμμισε την πολύτιμη στήριξη που δέχεται ο Σύλλογος από την τοπική κοινωνία στην προσπάθεια που καταβάλει να βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερα άτομα που πάσχουν από νεοπλασματικές ασθένειες. «Ο “Ορίζοντας” έχει αγκαλιαστεί από τοπικές επιχειρήσεις και πολίτες. Άλλωστε σε αυτούς στηριζόμαστε, αυτοί είναι οι χορηγοί μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα