Δευτέρα, 24 Ιανουαρίου, 2022

Αφήγηση του ασχημόπαπου

Με την ιστορία του ασχημόπαπου του Χανς Κρίστιαν Αντερσεν από την Πόπη Κασσωτάκη, σχολική σύμβουλο συνεχίστηκαν χθες στο Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Αγ. Ιωάννου οι καλοκαιρινές δράσεις του Future Library για την προώθηση της ανάγνωσης, της δημιουργικότητας και της καινοτομίας.

Οπως επεσήμανε η υπεύθυνη του Κέντρου Ελισάβετ Τζιγκουνάκη για πρώτη φορά στα Κέντρα των Χανίων εφαρμόζεται η καλοκαιρινή εκστρατεία του Future Library, όπου οι δράσεις συνδυάζουν παιχνίδι και μάθηση, ενώ για μία ακόμα φορά τεράστια είναι η προσφορά των εθελοντών. Επόμενη καλοκαιρινή δράση στο Κ.Π.Δ. Αγ. Ιωάννου σήμερα και αύριο “η μέρα του κρύου και του ζεστού” με πειράματα Φυσικής από τον Μάρκο Σιγάλα φυσικό για παιδιά ηλικίας 8 – 12 ετών.

ΣΤΟ Κ.Π.Δ. ΛΕΝΤΑΡΙΑΝΩΝ

Εξάλλου, δράση με θέμα “Θέσεις – Αντιθέσεις – Συνθέσεις” θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 11 το πρωί στο Κέντρο Παιδικής Δημιουργίας Λενταριανών. Προσεγγίζουμε έργα τέχνης της Εθνικής Πινακοθήκης με βιωματικό και παιγνιώδη τρόπο: ανατρέποντας τις θέσεις που προκύπτουν απ’ την παρατήρηση καταλήγουμε σε νέες εικαστικές συνθέσεις. Με τη νηπιαγωγό και συγγραφέα Βίλμα Μαυροματάκη.
Για παιδιά 6 – 12 ετών. Με προεγγραφή.

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα