Παρασκευή, 2 Ιουνίου, 2023

Αφιερώματα και δράσεις για το παιδικό βιβλίο

Αφιέρωμα στην παιδική λογοτεχνία πραγματοποιούν οι Δημοτικές Βιβλιοθήκες του Δήμου Χανίων και ο Δήμος Πλατανιά στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Παιδικού Βιβλίου (2 Απριλίου).

Ειδικότερα:

ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ

– Σήμερα, Σάββατο, 1 Απριλίου 2023, στις 11:00, στην Παιδική-Εφηβική Βιβλιοθήκη Δημοτικού Κήπου Χανίων, η Δήμητρα Μαραγκουδάκη με τους “12 άθλους ενός μαθητή”. Ηλικία παιδιών: 8+. Εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό. (Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλ. 28213 41661).
– Δευτέρα 3 Απριλίου 2023, το πρωί, στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Σταλού, η Μαργαρίτα Αυγουστιανάκη με “Του ήλιου το κρυφτό” παίζει με τους μαθητές του 2ου Νηπιαγωγείου Κουνουπιδιανών.
– Τρίτη 4 Απριλίου 2023, η Δέσποινα Τζιάκη φέρνει την “Άνοιξη παντού” στην Παιδική – Εφηβική Βιβλιοθήκη Σούδας, με τους μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σούδας.

ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ

– Σήμερα, Σάββατο, 1 Απριλίου στις 11:00 η Βιβλιοθήκη του Γενικού Γυμνασίου -Λυκείου Κολυμβαρίου ανοίγει της πόρτες της σε όλα παιδιά και με εμψυχώτριες τις Γραμματική Μπερτακη και Δήμητρα Πεντάρακη, συναντούν με φαντασία ήρωες από αγαπημένα παραμύθια.
– Την Κυριακή 2 Απριλίου στις 11:00 η Λαϊκή Βιβλιοθήκη Παλαιών Ρουμάτων περιμένει τα παιδιά για να παίξουν με τις λέξεις, με την εμψύχωση των Έφης Μαλτέζου και Δήμητρας Πενταράκη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ειδήσεις

Χρήσιμα