Σάββατο, 24 Ιουλίου, 2021

Αφεση αμαρτιών και ανοχή

Ανοχή σε ποιους και γιατί; Αποθέματα υπομονής για να περνούν μέτρα που οι παρενέργειές τους φαίνονται στην καθημερινότητα και τις συναλλαγές;
Αν μελετήσει κανείς τη συνολική συμπεριφορά μεγάλης μερίδας του κόσμου, θα διαπιστώσει εύκολα πως το μόνο που δεν θέλει κανείς να κάνει, είναι να πάρει την ευθύνη των πράξεών του και να αλλάξει την καθημερινότητα με αποφασιστικές ενέργειες, που θα αφορούν την συλλογικότητα και την ομαδικότητα.
Θέλω να πω πως ο κόσμος εξακολουθεί να δίνει άφεση αμαρτιών σε πολιτικούς που με τη σειρά τους ολοκληρώνουν το έργο που επιτελούν, με το να μην δίνουν δηλαδή στίγμα για τις μελλοντικές τους προθέσεις.
Τα παραδείγματα είναι πολλά και αφορούν πολλές υποθέσεις που δεν κλείνουν, γιατί πολύ απλά είναι τόσες πολλές εκείνες που ανοίγουν και που θα έπρεπε να επιδειχθεί η δέουσα από την εξουσία προσχηματική προσοχή, σε σημείο που να μην θυμάται κανείς τις παλιές εκκρεμότητες.
Γιατί λοιπόν να δοθεί ακόμη μια παράταση χρόνου σε όλους εκείνους που διαχειρίζονται σοβαρά θέματα του τόπου και να επιτραπεί για μια ακόμη φορά ο εμπαιγμός με όλα τα μέσα και τους τρόπους; Γιατί;

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Σχόλια

Συνεργασίες

Διαδρομές

Podcasts

Επιστολές

Χρήσιμα

Μόνιμες στήλες