Παρασκευή, 21 Ιουνίου, 2024

814 ραντεβού την 1η του μηνός στα εξωτερικά ιατρεία του Νοσοκομείου Χανίων

814 ραντεβού κλείστηκαν σε μία ημέρα και συγκεκριμένα χθες Τετάρτη 01 Φεβρουαρίου στη Γραμματεία των Εξωτερικών Ιατρείων του Γ.Ν. Χανίων από τους πολίτες.

Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση το Νοσοκομείο «από αυτά τηλεφωνικώς κλείστηκαν 614, ενώ μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής e-ραντεβού 200. Είναι χαρακτηριστικό ότι μόνο την πρώτη ώρα κλείστηκαν στο Γαστρεντερολογικό Ιατρείο 59 ραντεβού, στο Δερματολογικό 27, στο Καρδιολογικό 70, στο Οφθαλμολογικό 95, στο Πνευμονολογικό 45, στο ΩΡΛ 31 ραντεβού».

Τονίζεται μάλιστα πως «το πλήθος των ραντεβού μόνο την πρώτη ημέρα κλεισίματος για τον μήνα Φεβρουάριο αποδεικνύει την τεράστια ζήτηση υπηρεσιών Υγείας από πλευράς των πολιτών και το δύσκολο έργο που καλείται να φέρει εις πέρας το προσωπικό του Γ.Ν.Χ.».
Υπενθυμίζεται ότι έως τις 28/02/2023 οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά ραντεβού (επισκεπτόμενοι την ιστοσελίδα chaniahospital.gr επιλέγοντας από το πεδίο e-services την επιλογή e-ραντεβού), για τα κάτωθι γενικά ιατρεία:
-Γαστρεντερολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο
-Δερματολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο
-Καρδιολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο
-Οφθαλμολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο
-Πνευμονολογικό (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο
-ΩΡΛ (Γενικό) Εξωτερικό Ιατρείο

Σημειώνεται παράλληλα ότι και «για τις λοιπές εργαστηριακές, ακτινοδιαγνωστικές εξετάσεις και επισκέψεις που είναι διαθέσιμα στην ηλεκτρονική εφαρμογή των ραντεβού οι πολίτες θα μπορούν να κλείνουν ραντεβού μέχρι και τις 28/02/2023.
Οι πολίτες που δεν έχουν την τεχνική  πρόσβαση  για κλείσιμο e – Ραντεβού μπορούν να επικοινωνούν στο 2821071010 από τις 9 π.μ. και μέχρι τις 14.00 μ.μ. ή να προσέρχονται με φυσική παρουσία στη Γραμματεία Εξωτερικών Ραντεβού του Γ.Ν. Χανίων από Δευτέρα έως και Πέμπτη 09.00π.μ.έως και 14.00».

Υπενθυμίζεται τέλος ότι «οι ογκολογικοί και αιματολογικοί ασθενείς θα εξυπηρετούνται κατά απόλυτη προτεραιότητα καθ’ όλη τη διάρκεια της λειτουργίας της Γραμματείας των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων».


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα