Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ενίσχυση του ΚΗΦΑΠ

Δεκάδες Χανιώτες, μικροί και μεγάλοι, έδωσαν το ´παρών´ το Σάββατο στη Λιμνούπολη, με στόχο να συγκεντρωθούν χρήματα για το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών (ΚΗΦΑΠ) “Η Μεγαλόχαρη”.
Από τις δέκα το πρωί έως τις έξι το απόγευμα μικροί και μεγάλοι διασκέδασαν στις νεροτσουλήθρες και σε πλήθος ψυχαγωγικών και εκπαιδευτικών παιχνιδιών με νερό και όχι μόνο, στις εγκαταστάσεις της Λιμνούπολης στο Βαρύπετρο.
Οπως ανέφερε η υπεύθυνη εκ μέρους του ΚΗΦΑΠ, κοινωνική λειτουργός κα Γεωργία Αναστασάκη:
“Πρόκειται για μια μέρα χαράς και παιχνιδιού με στόχο μικροί και μεγάλοι να απολαύσουν την παραμονή τους στην Λιμνούπολη και παράλληλα να ενισχύσουν με αυτόν τον τρόπο το έργο της “Μεγαλόχαρης”.
Η ίδια επεσήμανε ότι το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Αυτιστικών Παιδιών χρειάζεται την ενίσχυση όλων καθώς “βασίζεται σε δωρεές και εκδηλώσεις που διοργανώνουν επιχειρηματίες της πόλης είτε το ίδιο το ΚΗΦΑΠ μαζί με κάποιους Συλλόγους, διότι η κρατική μέριμνα απουσιάζει και γι? αυτό πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας όπως μπορούμε”.
Σύμφωνα με την κα Αναστασάκη, το Κέντρο έχει δυναμικότητα 15 κλινών ενώ αυτή την στιγμή φιλοξενεί 11 παιδιά.
“Η προσεύλεση του κόσμου στην εκδήλωση ήταν πολύ μεγάλη και τους ευχαριστούμε πολύ όλους που ήρθαν να διασκεδάσουν μαζί μας. Επίσης ευχαριστούμε πολύ τη Λιμνούπολη για την καλή τιμή του εισιτηρίου” ανέφερε.  


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα