Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Εσπερίδα για τον εθελοντισμό

Εσπερίδα παρουσίασης του Δικτύου Εθελοντισμού Κρήτης ΔΙ.ΕΘ.Κ. οργανώνουν η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων και το Δίκτυο Εθελοντισμού Κρήτης ΔΙ.ΕΘ.Κ. στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Έτους Εθελοντισμού 2011, σήμερα Δευτέρα 18 Ιουλίου στις 5 το απόγευμα στην Ορθόδοξο Ακαδημία Κρήτης, στο Κολυμπάρι Χανίων.
Το Δίκτυο Εθελοντισμού Κρήτης – ΔΙ.ΕΘ.Κ., είναι πρωτοβάθμιο  όργανο, εδρεύει στην Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, είναι μέλος στο Ευρωπαϊκό Δίκτυο Εθελοντισμού – Ελλάδα.
Το πρόγραμμα της εσπερίδας περιλαμβάνει ομιλίες του τ. υπουργού – αντιπροέδρου του Κινήματος Πολιτών Νίκου Σκουλά, του γενικού γραμματέα Νέας Γενιάς Γιάννου Λιβανού, της προέδρου του Ευρωπαϊκού Δικτύου Εθελοντισμού, Ελενας Σηφάκη, της προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Netvol – GR, Ανδριάνας Μαρδάκη, του μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής της Βουλής της Κοινωνίας των Πολιτών και της ΜΚΟ Κοινωνικής Παρέμβασης και Σχεδιασμού ´ΑΘΗΝΑ´, δρος Παναγιώτη Ζάννη, του καθηγητή Ευρωπαϊκής Πολιτικής δρος Νίκου Γιαννή, του περιφερειακού συμβούλου Παναγιώτη Σημανδηράκη και του περιφερειακού συμβούλου Εμμανουήλ Αλεξάκη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα