Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Νικητής δηλώνει ο Εντι Ράμα

Τίρανα
´Οι δημοτικές εκλογές της Κυριακής αποτελούν θεαματική νίκη για το Σοσιαλιστικό Κόμμα και τη Συμμαχία για το Μέλλον´, δήλωσε ο πρόεδρος του κόμματος και δήμαρχος Τιράνων, Έντι Ράμα.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, που δημοσιεύει στο Διαδίκτυο η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή, από τους 29 Δήμους, στους οποίους ολοκληρώθηκε η καταμέτρηση των ψήφων, στους 18 έχει κερδίσει η Συμμαχία για το Μέλλον, με επικεφαλής το Σοσιαλιστικό Κόμμα και στους 11 η Συμμαχία για τον Πολίτη, με επικεφαλής το Δημοκρατικό Κόμμα του πρωθυπουργού Σαλί Μπερίσα.
Στα Τίρανα συνεχίζεται με πολύ αργούς ρυθμούς η καταμέτρηση των ψήφων καθώς εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα ο Έντι Ράμα, έναντι του υποψηφίου του κυβερνώντος Δημοκρατικού Κόμματος, Λουλεζίμ Μπάσα.
Το μεσημέρι η εκπρόσωπος του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Μίμι Κοδέλι, μέσω των ΜΜΕ κάλεσε τους πολίτες των Τιράνων και οπαδούς του Σοσιαλιστικού Κόμματος να πάνε στα εκλογικά τμήματα όπου γίνεται η καταμέτρηση των ψήφων για τον Δήμο των Τιράνων και «να υπερασπιστούν την ψήφο τους», όπως είπε χαρακτηριστικά.
Η έκκληση γίνεται τη στιγμή που σε δύο τμήματα στα Τίρανα έχει διακοπεί η καταμέτρηση των ψήφων.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα