Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο διεθνής Γύρος Ελλάδος στο επίκεντρο εκδήλωσης της ΕΟΠ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της έκοψε προχθές η Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας, παρουσία του γενικού γραμματέα Αθλητισμού, Πάνου Μπιτσαξή, σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στον συνεδριακό χώρο της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας. Παράλληλα η ΕΟΠ βράβευσε τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν το 2010 (ανάμεσά τους ήταν και πολλά χανιωτάκια), ενώ κεντρικό θέμα της εκδήλωσης ήταν ο 17ος διεθνής ποδηλατικός Γύρος Ελλάδος, ο οποίος θα διεξαχθεί από τις 13 έως τις 17 Απριλίου 2011, με αφετηρία τα Γιάννενα και τελικό προορισμό το κέντρο της Αθήνας.
Στη σημασία που αποδίδει η Πολιτεία στον αγώνα αυτό αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στις δηλώσεις του ο Πάνος Μπιτσαξής, ενώ ο πρόεδρος της ΕΟΠ, Θανάσης Τερζής, τόνισε, στη γενικότερη τοποθέτησή του, ότι “… η ποδηλασία, όπως άλλωστε και ολόκληρος ο ελληνικός αθλητισμός, βρίσκεται σε ένα κρίσιμο σημείο. Θα πρέπει λοιπόν το άθλημα να μπει σε νέες βάσεις. Θα πρέπει να δημιουργήσουμε τις προϋποθέσεις για την αναγέννηση του αθλήματος, που είναι και ο βασικός στόχος που μοιραζόμαστε με όλους εκείνους που αγαπούν και αγωνιούν για την ελληνική ποδηλασία”.
Τα ετάπ του Γύρου Ελλάδας-στον οποίο υπολογίζεται ότι θα πάρουν μέρος περισσότερες από 22 ομάδες- θα είναι. 1ο: 13/4 Ιωάννινα-Πρέβεζα, 2ο: 14/4 Πρωί Ατομική Χρονομέτρηση στην Πρέβεζα – Απόγευμα Πρέβεζα-Μεσολόγγι,  3ο: 15/4 Μεσολόγγι-Δελφοί, 4ο: 16/4 Δελφοί-Μαραθώνας, 5ο: 17/4 Μαραθώνας-Αθήνα.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα