Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΕΙΠΑΝ


Φώτης Κουβέλης
(πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, για την οικονομική κρίση)
´Η κυβέρνηση και η πολιτική ηγεσία της Ευρώπης οφείλουν να κατανοήσουν ότι η οικονομική κρίση δεν αντιμετωπίζεται με τη μονόπλευρη προσήλωση στους κανόνες της χρηματοπιστωτικής οικονομίας´.


Θεοχαρούλα Μυλωνάκη
(πρόεδρος ΔΕΔΙΣΑ, απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου)
´Εχω να πω για τον κ. Περάκη´ (τέως δήμαρχο Σούδας) ´γιατί τον ξέρω καλά. Ξέρω ότι ήταν από τους πρωτεργάτες της ΔΕΔΙΣΑ. Ξέρω ότι τη στήριξε όσο λίγοι. Στο πρόγραμμα «Θησέας», που ενταχθήκαμε πριν από μερικά χρόνια ήταν τότε πρόεδρος της ΤΕΔΚ και εισηγήθηκε, πήραμε πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ. Δεν μπορώ να πω τίποτα για τον κ. Περάκη. Εγώ οφείλω και να τον ευχαριστήσω δημόσια, διότι πραγματικά ήταν από αυτούς που στήριξαν αυτή την επιχείρηση, ήταν και μέλος του Συμβουλίου μας και τον ευχαριστώ πάρα πολύ για ό,τι έκανε´.


Λευτέρης Κοπάσης
(διευθύνων σύμβουλος ΔΕΔΙΣΑ, για τα χρέη Δήμων στην Επιχείρηση)
´Στην πράξη, ένα πολύ καλό επίπεδο υπηρεσιών και προστασίας του περιβάλλοντος που έχει αναπτυχθεί από την Επιχείρηση βρίσκεται σε κίνδυνο καθώς είτε οι εργαζόμενοι έχουν μείνει απλήρωτοι -και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο βάρος για την Επιχείρηση- είτε οι προμηθευτές και οι υπηρεσίες που η Επιχείρηση πρέπει να αγοράσει´.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα