Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Χριστουγεννιάτικο παζάρι

Χριστουγεννιάτικο παζάρι αγάπης για φιλανθρωπικούς σκοπούς διοργανώνει το Δημοτικό Σχολείο Καλυβών το Σαββατοκύριακο 11 και 12 Δεκεμβρίου στην αυλή του σχολείου.
Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που υπογράφουν τα  παιδιά, οι δάσκαλοι, οι νηπιαγωγοί και οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείων Καλυβών, ´στην πρώτη μας προσπάθεια να δείξουμε έμπρακτα την αγάπη μας στα παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ αλλά και σε 5 παιδάκια που έχασαν πρόσφατα τον πατέρα τους, διοργανώνουμε χριστουγεννιάτικο παζάρι στην αυλή του σχολείου μας στις 11 και 12 Δεκεμβρίου από τις 10 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ.
Φτιάξαμε χειροποίητες κάρτες, ημερολόγια, κηροπήγια αλλά και σπιτικά γλυκά και κουλουράκια και πολλά άλλα από τα χέρια των κυριών του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας.
Σημαντική βοήθεια πρόσφεραν τα παιδάκια και οι νηπιαγωγοί των Νηπιαγωγείων Καλυβών (1ο και 2ο) καθώς και ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων.
Σας περιμένουμε στο Δημοτικό Σχολείο Καλυβών να μας ενισχύσετε στο έργο μας.
Τα παιδιά, οι δάσκαλοι, οι νηπιαγωγοί και οι Σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείων Καλυβών´.
Οποιαδήποτε πληροφορία τηλ.: 2825083173, 6945873386, κα Χουδαλάκη.


Ακολουθήστε τα Χανιώτικα Νέα στο Google News στο Facebook και στο Twitter.

Δημοφιλή άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

Please enter your comment!
Please enter your name here

Εντός εκτός και επί τα αυτά

Μικρές αγγελίες

aggelies

Βήμα στον αναγνώστη

Στείλτε μας φωτό και video ή κάντε μία καταγγελία

Συμπληρώστε τη φόρμα

Ειδήσεις

Χρήσιμα